Mannen in een Armani pak? Kom maar door ;)! Een prachtig gezicht dat is het zeker, maar dan moet eigenlijk ‘the look’ afgemaakt worden met een Armani horloge. Armani is samen met Diesel, Donna Karan, Guess en tegenwoordig ook Michael Kors een van de modemerken waar de horlogelijn als een apart merk wordt gezien. Geweldig nieuws natuurlijk voor die merken maar ook voor ons! 

De collectie van Armani is in de loop der jaren met de mode meegegaan. Zo zijn er wat sportievere modellen opgenomen, deze modellen ogen iets stoerder doordat de kast wat hoger is dan wat er normaal van een Armani horloge wordt verwacht. Deze stoere uitstraling wordt benadrukt door het gebruik van een rubberen of stalen band en een chronograaf met grote kronen aan het horloge toe te voegen.

Natuurlijk heeft de collectie nog steeds de stijlvolle horloges in huis waar Armani zo bekend mee is geworden. Ook al heeft Armani een hoogwaardige naam, de prijsklasse van de horloges is zeer betaalbaar en bij ons op Horlogeloods.nl zijn ze nog net even een stukje voordeliger. Dat grote voordeel zou ik niet laten liggen voor zo’n prachtig, stijlvol of stoer horloge. Als ik jullie was dan zou ik heel snel naar onze collectie Armani horloges gaan en er eentje in je winkelmandje leggen en hop snel afrekenen.. Je weet het namelijk nooit, straks zijn ze alweer uitverkocht. Oh zie, daar heb je het al, weer eentje weg!