Kent u de Meller horloges al? Zo niet, dan is het hoog tijd dat u dit gaat doen, als u tenminste van trendy horloges houdt. Deze minimalistische horloges zijn er voor zowel mannen als vrouwen, in allerlei leuke kleuren. Meller past in het rijtje Rosefield, Cluse en Daniel Wellington, en zal vooral jongeren erg aanspreken. Met een Meller horloge om uw pols heeft u een echte eyecatcher. Wacht dus niet langer en bekijk snel de Meller horloges!

Meller horloges voor dames en heren

Vanwege de trendy designs, zult u denken dat deze horloges alleen voor vrouwen bedoelt zijn. Als u de Meller dameshorloges bekijkt, dan lijkt dat inderdaad ook zo. Vooral het kleurgebruik spreekt hier de vrouwen aan, evenals de mooie leren of Milanese horlogeband. Maar Meller heeft wel degelijk ook een collectie voor mannen. Een horloge met bruin lederen band en witte wijzerplaat zal bijvoorbeeld bij de moderne man niet misstaan. Wij zelf vinden dat de Meller herenhorloge collectie er eigenlijk één is die door zowel mannen als vrouwen te dragen is.

Kwalitatieve materialen gebruikt voor een Meller horloge

Vaak zien we dat bij vergelijkbare horlogemerken wordt gekozen voor een materiaal zoals messing. Het merk Meller dacht hier anders over, en heeft alle horloges van edelstaal gemaakt, al dan niet met een PVD coating. Ook het glas van de wijzerplaat is niet standaard bij een Meller horloge. Het is namelijk mineraalglas dat voorzien is van een saffier coating, wat er voor zorgt dat krassen en dergelijke niet voorkomen. Ideaal natuurlijk als u een horloge dagelijks draagt. Als de stijl van deze horloges u aanspreekt, kunt u ook eens bij de Komono horloge collectie kijken.

Meller horloge online kopen bij Wereldhorloges

Als u op zoek bent naar een horloge van hoge kwaliteit en u houdt van unieke designs, dan is de Meller horloge collectie op Wereldhorloges.nl voor u een droom die uitkomt. Wij bieden u diverse modellen voor dames en heren met volledige twee jaar garantie. Bestel nu en ontvang uw nieuwe horloge direct thuis, want alle horloges die op werkdagen voor 22:30 besteld worden, worden dezelfde dag nog verstuurd. U kunt bij ons gebruik maken van de gratis inpakservice, kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties, en bij horloges met een stalen band wordt een gratis apparaatje meegestuurd zodat u zelf de band op maat kunt maken! Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen.