Stoer, stijlvol en luxueus, dat zijn de prachtige Michael Kors horloges van Horlogeloods. Michael Kors begon met het ontwerpen van kleding en tassen en besloot na dit succes horloges te ontwerpen. Ook de Michael Kors horloges werden erg geliefd over de hele wereld. Op Horlogeloods vindt u een uitgebreide collectie Michael Kors horloges, waar ieder jaar weer nieuwe collecties aan toegevoegd worden. Neem snel eens een kijkje bij dit bijzondere merk en kies uw Michael Kors horloge!

Michael Kors horloge voor dames

De dameshorloges van Michael Kors zijn stuk voor stuk een plezier om naar te kijken. Elk Michael Kors horloge heeft bijzondere details in combinatie met prachtige kleuren als roségoud en zilver. Ook wordt er geregeld gebruik gemaakt van bruin kunststof in de horloges, wat een bijzondere en uitdagende touch geeft aan de horloges. Een Michael Kors horloge voor dames is soms stoer, met robuuste chronografen en een brede, edelstalen horlogeband. Andere Michael Kors horloges zijn juist wat verfijnder, wat een chic effect geeft.

Michael Kors horloge voor de moderne man

Voor elke man is wel een Michael Kors horloge weggelegd. De Michael Kors horloges gaan van de klassieke edelstaalkleur naar rosé, gecombineerd met donkerblauw en leer. Ook rubber wordt gebruikt in een Michael Kors horloge voor heren. Bekijk de hele collectie in onze webshop!

Michael Kors horloge online kopen

Bestel uw Michael Kors horloge op een werkdag voor 20:30 uur en Horlogeloods verzendt deze dezelfde dag nog! Tevens is de verzending gratis bij besteding vanaf €100,-. Twijfelt u tussen twee horloges? Schrijf de typenummers op en kom langs in onze winkel in Kampen. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken en heeft u nog jaren plezier van uw horloge.