Als mensen ons om advies vragen welk horloge een geslaagd cadeau is, dan adviseren wij vaak een horloge van Michael Kors. Veel dames zien dit toch als het ultieme cadeau. Een leuk detail is dat ze iedere keer aan u denken als ze op het horloge kijken.

Michael Kors is een populaire designer uit de VS. En hoewel zijn kleding onbetaalbaar is voor de meesten onder ons, zijn zijn accessoires luxe en toch betaalbaar. Een portemonnee, tas of horloge van Michael Kors heeft direct een gevoel van exclusiviteit en luxe. En dat is waar dames van houden. Daarnaast zijn de horloges van Michael Kors heel trendy, waardoor de ontvanger direct een hippe look krijgt.

Nieuwe Michael Kors dameshorloges

Nieuw in onze collectie zijn de Michael Kors Wyatt horloges MK5932 en MK5933. Deze stoere dameshorloges hebben een brede horlogeband, drie wijzertjes die onder andere de uren en seconden aangeven. Natuurlijk hebben de Michael Kors Wyatt horloges ook een datumaanduiding. Welk model vindt u mooier: het zilveren exemplaar of de MK5933 in goud?

Michael Kors horloges: ook voor heren

Wist u dat Michael Kors ook horloges voor heren maakt? In onze collectie vindt u bijvoorbeeld de MK3270. Dit doublé horloge is een prachtig dameshorloge met een roze wijzerplaat. En ook de Michael Kors MK5410: een stijlvol herenhorloge in rosé met een donkerblauwe wijzerplaat. Uw favoriete horloge van Michael Kors koopt u online bij Horlogeloods.nl.