Een DKNY horloge staat bekend om haar betaalbare luxe. De horloges van dit modemerk zien er sprankelend en chique uit, maar blijven gelukkig betaalbaar en daarom benaderbaar voor elke modieuze vrouw. Ook dit seizoen bevat de DKNY horloge collectie weer enkele pareltjes. Ontdek de collectie nu zelf!

Horloges DKNY voor vrouwen

Omdat DKNY een merk is speciaal voor vrouwen, bestaat de collectie uitsluitend uit DKNY dameshorloges. Als u houdt van trendy maar stijlvolle kleuren zoals zilver en goud, zit u sowieso goed bij dit merk. Ook de kleur rosé komt vaak naar voren in de horloges. Wat verder direct opvalt is de eenvoud in de goede zin van het woord, en daarbij de duidelijk afleesbare wijzerplaten. De gekozen ontwerpen zorgen ervoor dat deze horloges bij elke gelegenheid te dragen zijn. Op uw werk, tijdens een etentje, uw DKNY dames horloge kan tijdens deze bezigheden prima om uw pols pronken.

DKNY horloges in diverse stijlen

Zoals elk horlogemerk vernieuwd DKNY haar collectie zo'n 4 keer per jaar. Er wordt ruimte gemaakt voor nieuwe modellen, en vaak worden bestaande series aangevuld met bijpassende modellen. De DKNY Crosswalk horloges zijn bijvoorbeeld al jaren erg populair. Kleine minimalistische kasten gecomplementeerd met een unieke horlogeband zorgen ervoor dat dit horloge niet alleen prettig zit, het valt een ieder ook nog eens op. Ook de Soho en Ellington horloges van DKNY doen het al jaren erg goed. Gezien de verschillen binnen de collectie, is er voor elke modebewuste vrouw wel een horloge te vinden.

Een horloge van DKNY koopt u online

Bekijk gerust de fraaie collectie DKNY dameshorloges en laat u verbazen door het geweldige design van deze horloges. Uw favoriete horloge gevonden? Bestel dan eenvoudig en snel bij onze betrouwbare webshop! Op werkdagen voor 22:30 besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag nog gratis verzonden. Als u tijdens het bestellen aanvinkt dat u het horloge ingepakt wilt hebben, zullen we dat volledig voor u verzorgen. Ideaal als u een horloge cadeau wilt gaan geven. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties, zodat het shoppen u erg gemakkelijk wordt gemaakt. De horloges komen bekijken en passen kan ook, in onze showroom in Kampen.