De Mondaine Essence horloges zijn niet alleen geweldig qua design, ze zijn nog eens milieuvriendelijk ook! Dit horloge wordt geproduceerd waarbij er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van natuurvriendelijke materialen, tot aan de verpakking aan toe. Dus deze Mondaine horloges hebben niet alleen de uitstraling die u gewend bent, u zorgt er ook nog eens voor dat het milieu nit onnodig belast wordt.

Het duurzame Mondaine Essence horloge

De kast van het horloge wordt gemaakt van Rizinus (castor). Dit is een natuurlijk product, gekweekt uit de zaden van de tropische "wonderboom" (ricinus communis), een soort duizendblad. De olie wordt uit de zaden gehaald door een mechanisch persproces. Deze verkregen ricinusolie wordt verder verwerkt in granulaatvorm en verwerkt als een bioplastic in de kast van het Mondaine Essence horloge. De band wordt vervaardigt uit natuurlijk rubber, dat extra lang mee gaat. De verpakking van deze horloges worden gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Mondaine horloges voor heren en dames

Naast deze nieuwe reeks van Mondaine bieden wij een uitgebreide Mondaine herenhorloge collectie aan. Hier vindt u diverse design herenhorloges met een zwarte of rode lederen band, waar Mondaine zo bekend om staat. Ook zijn er voldoende modellen te vinden met een Milanese horlogeband, wat het horloge een vlot maar chique uiterlijk geeft. Uiteraard zijn alle horloges gebaseerd op de originele Zwitserse stationsklokken. Ook de Mondaine dameshorloges zijn momenteel erg populair. De collectie is vergelijkbaar met de horloges voor mannen, alleen hebben deze horloges over het algemeen een wat kleinere horlogekast, zodat het sierlijk om een vrouwenpols past.

Een Mondaine horloge koopt u online bij Horlogeloods

Bekijk gerust de fraaie collectie Mondaine designhorloges en laat u verbazen door het geweldige design van deze horloges. Uw favoriete horloge gevonden? Bestel dan eenvoudig en snel in onze betrouwbare webshop! Op werkdagen voor 22:30 besteld? Dan wordt uw pakket dezelfde dag nog gratis verzonden. Als u tijdens het bestellen aanvinkt dat u het horloge ingepakt wilt hebben, zullen we dat volledig voor u verzorgen. Ideaal als u een horloge cadeau wilt gaan geven. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties, zodat het shoppen u erg gemakkelijk wordt gemaakt. De horloges komen bekijken en passen kan ook, in onze showroom in Kampen.