Ja ja,.. we hebben weer een nieuw merk op Horlogeloods.nl aan het assortiment kunnen toevoegen. De horloges van Mark Maddox zijn net gearriveerd en wij hebben een goed gevoel over dit nieuwe merk. De Mark Maddox horloges zijn niet alleen nieuw op Horlogeloods.nl maar ook nieuw in Nederland. Ze zijn dit voorjaar geïntroduceerd op de Voorjaarsbeurs en wij hebben ze natuurlijk nu al in huis!

Naar alle waarschijnlijkheid kunt u volgende week de Mark Maddox horloges al bij ons online vinden. De kracht van de collectie is simpel: luxe voor iedereen. De prijsstelling van de collectie Mark Maddox horloges is namelijk zeer prettig. U kunt al een Mark Maddox horloge aanschaffen vanaf 49 euro tot een maximale prijs van 89 euro! En heeft u gezien hoe ze eruit zien? Wow! Helemaal top.. het is echt zoals ze zeggen: luxe voor iedereen.

Gevarieerde collectie Mark Maddox horloges

De collectie is gevarieerd! De stijl van de Mark Maddox horloges is lekker opvallend met kleuren als rosegoud, goud, tortoise en dierenprints. Maar ook opvallend zijn de zirkonia’s die worden gebruikt op de kasten en de wijzerplaten. Zoals u kunt verwachten komt dit het meeste terug in de collectie voor dames. Voor de herencollectie Mark Maddox horloges wordt lekker gevarieerd met luxe modellen met een stoer uiterlijk.

Wij zijn blij met de komst van de Mark Maddox horloges. Het is nog heel even wachten maar daarna kunt u op uw gemak de gehele collectie bekijken. Kies uw favoriete model uit deze gevarieerde collectie Mark Maddox horloges van dit nieuwe Spaanse merk en bestel direct online!