Komen de horloges van Oxygen u wel ergens bekend van voor, maar weet u niet helemaal waarvan? Dat kan kloppen! De Oxygen horloges werden tot vorig jaar vooral via luchtvaartmaatschappijen verkocht. Als u gevlogen heeft met Air France, Singapore Airlines of KLM dan heeft u een grote kans gehad dat u een van de trendy Oxygen horloges had kunnen aanschaffen.

In 2012 werd het merk langzaam op de lokale markt in Frankrijk verkocht en dit sloeg al snel aan. De vraag naar de modellen werd steeds meer en meer en er werd besloten om de verkoop naar andere landen uit te breiden. Sinds 2013 zijn de horloges te verkrijgen op de consumentenmarkt in Nederland, tot grote vreugde van ons! Op Horlogeloods.nl hebben wij een leuke collectie opgenomen waar wij zeer content mee zijn. Bekijk op uw gemak de geweldige collectie Oxygen horloges en wordt enthousiast.

De look and feel van de Oxygen horloges is sportief, eigentijds en dynamisch. De verwisselbare NATO banden, die in vele kleuren te verkijgen zijn, geven de Oxygen horloges het merk dat beetje extra, wat het merk tot een groot succes heeft gemaakt. Het is met deze banden erg eenvoudig om uw Oxygen horloge aan te passen aan uw outfit. Toch bestaat het merk al wel even. In 2003 werd het merk, wat toen eigenlijk niet zoveel voorstelde, overgenomen door de Franse Eric d’Hauteville. Hij wilde nieuw leven blazen in het slapende merk. Het harde werken van d’Hauteville heeft uiteindelijk tot het grote succes van de Oxygen horloges geleid.