Vol trots presenteert Horlogeloods zijn nieuwste aanwinst genaamd Triwa! Dit merk bestaat al een tijdje, in 2006 zijn de eerste stappen in de horlogewereld namelijk al gezet. Het in Stockholm opgerichte bedrijf heeft een doelstelling om stijlvolle, speelse en trendy horloges op de markt te zetten voor een betaalbare prijs. Gek genoeg komt de inspiratie voor de collectie niet uit Zweden maar uit Italië!? Waarom? Nou omdat in Italië het horloge meer wordt gezien als een modeaccessoire dan als een ding om de tijd op af te lezen. Dit wil Triwa ook! Ze willen trendy horloges maken met een klassiek uiterlijk die je zowel op een feestje kunt dragen als voor dagelijks gebruik. Dat dit gelukt is kun je zien aan de geweldige collectie!

De Triwa horloges zijn gemaakt van plastic en edelstaal. Met de kleuren wordt volop geëxperimenteerd! De nato banden zijn verkrijgbaar in veel opvallende en verschillende kleuren. Deze banden zijn gemaakt van nylon en worden afgemaakt met een gesp van roestvrij staal. Het leuke aan deze banden is dat je deze makkelijk kunt omwisselen met een andere band. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten, voor €25 euro heb je al een nieuwe nato band! Leuke manier om je horloge eens een nieuwe look te geven.

Blij als een kind in een speelgoedwinkel zijn wij met Triwa. Deze prachtige horloges zijn trendy, stijlvol en kleurrijk tegelijk! Wij van horlogeloods zijn met recht trots op dit merk en verwachten er een hoop van!