Houdt u van stoere horloges? Dan hebben wij goed nieuws: er zijn weer nieuwe Aviator horloges in ons assortiment opgenomen. Uiteraard hebben deze horloges weer een uiterlijk waarbij u duidelijk kan zien dat de horloges zijn geïnspireerd op de luchtvaart. De mannelijke, stoere en sportieve horloges van Aviator zijn kwalitatief zeer goed. Daarnaast hebben de nieuwe Aviator modellen aantrekkelijke prijzen. We laten u drie nieuwe horloges zien.

Aviator AVW1265G149

Een stoer herenhorloge, dat is de Aviator AVW1265G149. Het horloge heeft een zwarte lederen band die geperforeerd is. Hierdoor heeft de horlogeband een unieke look. De wijzerplaat is zwart en heeft rode en witte details. Rond de kroon zit ook een rood accent. De horlogekast heeft een flinke diameter: hij is maar liefst 45 millimeter. Het horloge is waterdicht tot 100 meter (10 ATM).

Aviator AVW4623G166

Dit horloge heeft opnieuw een unieke horlogeband. Hij is van leder en heeft een middendeel dat geperforeerd is. De horlogekast heeft een diameter van 45 millimeter. De wijzerplaat is zwart en heeft witte en grijze accenten. Mineraal glas beschermt het horloge. Deze AVW4623G166 van Aviator heeft een stoere look die bij elke outfit past.

Aviator AVW7770G59

Alle sportieve mannen opgelet: dit AVW7770G59 van Aviator is voor jullie. Het horloge heeft een chonograaf, datumweergave en vele stoere metertjes op de wijzerplaat. Daarnaast heeft het horloge een horlogekast van edelstaal met een diameter van 45 millimeter. Hij is waterdicht tot 100 meter (10 ATM). U koopt de nieuwe horloges van Aviator natuurlijk online bij Horlogeloods.nl.