Calvin Klein heeft opnieuw een schitterende selectie horloges uitgebracht. De horloges van Calvin Klein zijn trendy, maar hebben altijd een klassieke Amerikaanse ondertoon. Deze mooie nieuwe collectie bestaat uit acht prachtige horloges, waarvan we er vandaag drie uitlichten. Al deze horloges kunt u natuurlijk online kopen bij Horlogeloods.nl. Als u één van de Calvin Klein horloges op werkdagen voor 20.30 online koopt, dan wordt het nog dezelfde dag door ons verzonden.

Calvin Klein K4U23121 dameshorloge

Dit mooie Calvin Klein K4U23121 dameshorloge heeft een eenvoudige look. Het horloge heeft een mooie horlogekast van edelstaal met een diameter van 34 millimeter. De wijzerplaat is zwart en heeft enkel het logo, enkele zilverkleurige streepjes en uiteraard wijzers. De horlogeband begint breed, maar wordt steeds smaller. Dit tijdloze horloge is uitermate geschikt om cadeau te geven.

Calvin Klein K5A3114X herenhorloge

Een sportief herenhorloge, dat is de K5A3114X van Calvin Klein. Dit horloge heeft een opvallende blauwe wijzerplaat. De secondewijzer is ook lekker opvallend. Het horloge heeft een diameter van 41 millimeter en heeft een waterdichtheid van 5 ATM: u kunt hiermee douchen en zwemmen. De horlogeband is van edelstaal. Het Calvin Klein horloge is geschikt voor jong en oud.

Calvin Klein K5A31141 herenhorloge

Het Calvin Klein K5A31141 horloge voor heren lijkt erg op de K5A3114X. Dit horloge heeft echter geen lichtblauwe wijzerplaat, maar een zwarte. Hierdoor heeft het horloge een stoerdere uitstraling. Ook dit nieuwe Calvin Klein herenhorloge heeft een horlogeband van edelstaal en een diameter van 41 millimeter.