Enkele weken geleden kwam onze vertegenwoordiger van Gant Time horloges binnen. Wat hij ons liet zien, daar werden wij toch wel heel erg blij van. De nieuwste collectie Gant Time horloges is namelijk waanzinnig! Deze verfijnde Gant Time horloges, daar moet u eigenlijk wel een plekje voor maken in uw horlogecollectie.

De modellen uit deze collectie hebben verschillende stijlen die prachtig samenwerken. Zo kunt u kiezen uit de prachtige klassieke modellen met bruin of zwart leren banden en met de meest waanzinnig mooie wijzerplaten met klassieke elementen zoals Romeinse cijfers en elegante wijzers. Waar andere merken nog steeds kiezen voor een grote kast met diameters die al snel tegen de 50mm lopen, blijven de Gant Time horloges rond de 45mm. Met deze nieuwe collectie Gant Time horloges gaan ze een meer klassieke kant op.

Toch is het ene Gant Time horloge de andere niet. Er zijn namelijk ook modellen in de collectie te vinden die net iets stoerder of iets sportiever zijn. Gant Time horloges met een stoere edelstalen band of met een band van siliconen zijn namelijk geen uitzondering. De wijzerplaten van deze modellen blijven de klassieke stijl behouden en vormen een prachtig geheel met de rest van de collectie, alleen met een iets stoerder tintje ;).

Kortom DE NIEUWE COLLECTIE IS BINNEN! Kijk, geniet en kies uw favoriet! Bekijk de Gant Time horloges hier. Dan hop, met één klik in het winkelmandje en bestellen dat horloge! Psst…, als u op werkdagen voor 17.00 uur besteld, dan gaat de bestelling dezelfde dag nog de deur uit. U zou het Gant Time horloge de volgende dag al kunnen dragen. Ik zeg doen!