Fans van de Tommy Hilfiger horloges weten het al...het is weer tijd voor de nieuwe collectie! Na de zomer is het altijd weer tijd om de collectie te vernieuwen, en zoals u kunt zien is dat prima gelukt. Stoere en sportieve horloges voor mannen, en elegante en trendy horloges van Tommy Hilfiger voor dames. Zo is er weer voor iedereen wat wils. Klik gauw verder en bekijk direct de fraaie nieuwe Tommy Hilfiger horloge collectie.

Stoere Tommy Hilfiger herenhorloges

Als we inzoomen op de Tommy Hilfiger herenhorloges, zien we dat er enkele nieuwe series bijgekomen zijn. Zo zien we binnen de mannencollectie de Cooper, Riverside, Landon en Dane series, en uit die laatste reeks pikken we er eentje uit. Model TH1710375 is voor de moderne man een echte musthave. De chique bruin leren band wordt gecombineerd met een blauwe wijzerplaat, wat ons betreft de perfecte kleurencombinatie. Echt een horloge die u op elk moment kunt dragen. Op de wijzerplaat vindt u een dag en datumaanduiding, wat het horloge een sportief uiterlijk geeft.

Trendy Tommy Hilfiger dameshorloge collectie

Voor de nieuwe Tommy Hilfiger dameshorloge collectie heeft het merk ervoor gekozen om een flink aantal nieuwe trendy modellen op de markt te zetten. Zachte tinten zoals licht roze, licht grijs en lichtbruin voeren de boventoon, en vooral de Lori, Ari en Alex serie vallen ons op. Het TH1781976 dameshorloge is wat ons betreft dé eyecatcher van de collectie. Een stalen band met een rosékleurige bezel ingelegd met kleine steentjes, wordt afgemaakt met een blauwachtige wijzerplaat. Dit maakt het tot een opvallend trendy, maar ook elegant dameshorloge.

Een nieuw Tommy Hilfiger horloge online kopen

Het nieuwe Tommy Hilfiger horloge van uw dromen kunt u nu makkelijk en snel bestellen in onze veilige webshop. Hier kunt u ook aangeven of het horloge een cadeau is. Heeft u vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Als u het horloge op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog gratis naar u verzonden. Tijdens het bestellen kunt u aangeven of het horloge bij u thuis, of bijvoorbeeld op uw werk of bij een PostNL afhaalpunt bezorgd moet worden. Ideaal voor als u op de dag van de levering niet thuis bent! Horloges met een stalen band worden door ons voorzien van een gratis tool, zodat u zelf de band op maat kunt maken.