Oelala, er zijn super veel nieuwe horloges binnen van Danish Design. Dat is heel goed nieuws, want dit merk is modern en het staat voor pure elegantie. Op Horlogeloods vindt u een uitgebreide collectie met Danish Design horloges. Ontdek nu de nieuwste modellen in de Danish Design horloge collectie of lees verder voor meer details.

Alles over uw Danish Design horloge

Danish Design is geïnspireerd door de oneindige simpele schoonheid. De Danish Design horloges hebben allemaal een eigen karakter in een minimalistische stijl. Bij de hele collectie Danish Design horloges kiest u uit natuurlijk titanium of goud verguld. Ook bevat deze collectie horloges met leren horlogebanden in verschillende kleuren.

Waarom u kiest voor een Danish Design horloge

Danish Design horloges zijn gemaakt van titanium. Dit materiaal heeft heel veel voordelen. Zo is het bestand tegen hoge temperaturen en corrosie. Ook is titanium anti-allergisch en heel sterk. Niet voor niets dus, dat dit veel gebruikt wordt in de mooiste sieraden.

Eigen winkel en atelier in Kampen

Bestelt u uw Danish Design horloge liever niet online? Dat is geen probleem! Wij hebben een eigen atelier en juwelierswinkel in Kampen. Kom gerust langs, onze medewerkers helpen u graag verder. Heeft u nog vragen over uw Danish Design horloge, de winkel of de webshop? Mail dan naar klantenservice@horlogeloods.nl of bel naar 038 - 33 33 632. Telefonisch zijn wij van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 10.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 17.00 uur.