Bent u net zo dol op de horloges van Diesel als wij? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want de nieuwste horloges van Diesel zijn net bij ons binnengekomen. Het zijn schitterende horloges voor heren. Al onze horloges van Diesel koopt u natuurlijk veilig en eenvoudig online bij Horlogeloods.nl. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 20:30 koopt, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden.

Diesel DZ1659, DZ1660 en DZ1661 horloges

Deze Diesel horloges hebben prachtige horlogebanden van leer in zwart en verschillende kleuren bruin. De horloges hebben een unieke 24-uursweergave die een opvallende kleur heeft. Dit zorgt voor een contrasterend effect op de wijzerplaat. Ook de secondewijzer heeft een contrasterende kleur. De horloges hebben verder een vrij eenvoudige, strakke horlogekast. De DZ1661 heeft een wijzerplaat en lijkt alsof hij is gemaakt van denim.

Diesel DZ4310, DZ4311 en DZ4312 horloges

Deze horloges zijn opvallend en stoer. De wijzerplaten hebben extra metertjes en de opvallende cijfers 02, 03 en 04. De horlogering heel een sportieve look die wordt versterkt door de knoppen. De mooie lederen banden geven de sportieve horloges een nette en trendy uitstraling. De nieuwe Diesel horloges zijn leverbaal in verschillende kleurencombinaties. Alle nieuwe horloges van Diesel ziet u hier.

Horlogeloods.nl heeft een eigen cadeauservice. Als uw bestelling een cadeau is dan kunt u dit aangeven, dan pakken wij het horloge feestelijk voor u in.