De Esprit horloge collectie heeft een ware metamorfose doorgemaakt. Zij vonden het tijd voor nieuwe wegen en verfrissende ideeën en om die reden vond er dit voorjaar de relaunch van het merk plaats. In de voorjaars- en zomercollectie 2018 presenteerde Esprit nieuwe designs in sieraden en natuurlijk ook horloges. De collectie heeft de trendy uitstraling die we van de Esprit horloges gewend zijn, maar ok zijn er enkele oude modellen in een nieuw jasje gestoken, zoals de bekende Houston horloges.

Esprit horloge dames

Als u de Esprit collectie bekijkt, zult u zien dat het merk heeft besloten zich volledig te focussen op dameshorloges. Er zijn vele verschillende stijlen te vinden, iets wat we ook van de kleding en bijvoorbeeld sieraden van dit trendy merk gewend zijn. Esprit bestaat al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw. Het echtpaar Tompkins ontmoette elkaar bij toeval en bleken soulmates voor het leven. Samen begonnen zij met het produceren van kleding die ecologisch verantwoord was. Ook hedendaags is dit nog steeds een belangrijk aspect van dit merk. De ontwerpen van kleding, sieraden en horloges zijn zeker met hun tijd meegegaan, maar ademen nog altijd die sfeer van weleer.

Gevarieerde Esprit dameshorloge collectie

De Esprit dameshorloges zijn stijlvol en trendy. Dit komt niet in de laatste plaats door het kleurgebruik. De kleuren zilver en goud zijn gewild door elke vrouw, maar ook wordt er gespeeld met andere kleuren zoals blauw en grijs, in combinatie met een Milanese horlogeband. Zoals eerder genoemd is de Houston serie direct weer net zo populair als vroeger, maar ook de Esprit horloges die geleverd worden met gratis armband trekken onze aandacht. Dit zijn namelijk perfecte cadeautjes voor bijvoorbeeld Moederdag, Vaderdag, of juist met Kerst.

Esprit horloge online kopen

Als u uw favoriete dameshorloge van Esprit heeft gevonden, kunt u het model van uw keuze bestellen. Dit kan veilig in onze eenvoudige webshop. Als u op werkdagen voor 17:00 uw bestelling plaatst, dan wordt het horloge dezelfde dag nog gratis naar u verzonden. Is het dameshorloge een cadeau, dan kunt u dit aangeven in het bestelproces. Wij zullen er dan voor zorgen, dat uw bestelling gratis feestelijk wordt ingepakt. Als u een horloge heeft uitgekozen met een edelstalen horlogeband, krijgt u er van ons een gratis tool bij om de band op maat te maken. Ook is er de optie om deze collectie te komen bekijken in onze showroom in Kampen.