Een mooi horloge maakt intens gelukkig, want zeg nou zelf: hierop checkt u toch veel liever de tijd dan op uw mobiele telefoon? Dit merk, bekend van hun altijd mooie mode en veelzijdige Esprit horloge collectie, heeft een grote najaarscollectie gelanceerd en die u vindt op Horlogeloods. Esprit heeft zich bij zijn Esprit horloges laten inspireren door de seventies en de laatste trends; hier worden wij helemaal blij van.

Heb jij het al ontdekt?

Het model: ES108642003 is een van de vele, mooie en nieuwe modellen van Esprit. Dit Esprit horloge is in roségoud verguld en heeft een heel bijzondere touch. Ruitjes zijn helemaal in dit najaar en deze wijzerplaat heeft een zachte, lichte ruitjesprint. Hoe gaaf! Het ultieme 70’s gevoel, heel subtiel om uw pols.

Waarom een Esprit horloge?

Dat is nog niet alles, want dit Esprit horloge heeft een band van edelstaal, een chronograaf voor een uiterst precieze tijdmeting en een datumaanwijzer. De kwaliteit is van hoog niveau en met het prachtige design erbij gaat u dit Esprit horloge met liefde dragen.

Mis het niet

Voilà, u krijgt zomaar 5% korting door u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Heel graag gedaan hoor. Als u nog niet de gehele Esprit horloge collectie heeft bekeken dat zou ik dat vooral nu gaan doen. Horlogeloods is een officiële dealer van Esprit horloges en dat betekent dat wij extra veel Esprit horloges hebben in onze collectie. Bij Esprit vindt u altijd een horloge dat bij u past. Ook leuk om te weten: bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden.