Heeft u de nieuwste Guess horloges al gezien? Deze schitterende opvallende horloges zullen weer menig hart sneller doen slaan. De nieuwe collectie bestaat uit twee dameshorloges en één herenhorloge. We zullen ze stuk voor stuk bespreken.

Guess horloge W0479G1 voor heren

Dit herenhorloge van Guess heeft een opmerkelijke, hoekige horlogekast. De kast en de horlogeband is gemaakt van edelstaal, waardoor het horloge een stoere uitstraling krijgt. De ring en de wijzerplaat van het nieuwe Guess horloge W0479G1 zijn zwart en hebben witte details. Op de extra metertjes zijn onder andere de datum en dag af te lezen.

Guess W0413L1 horloge

Dit dameshorloge bevat een unieke kleurcombinatie: het is namelijk zilver met blauw. De band heeft gekleurde kristallen voor de nodige bling, zoals we van Guess gewend zijn. Ook de wijzerplaat van deze W0413L1 is lekker druk. Hier kunt u onder andere de dag en datum aflezen.

Guess W0425L3 horloge

Een opvallend dameshorloge, dat is de Guess W0425L3 voor dames. Dit horloge is bezaaid met dierenprints, zoals van panters en luipaarden. De basiskleur van het horloge is PVD rosé. Dit Guess horloge is ideaal voor dames die niet bang zijn om op te vallen.