Voor een Lorus horloge hoeft u niet teveel te betalen. Het horlogemerk heeft namelijk verschillende prijsklasses in zijn assortiment. Horlogeloods.nl heeft de nieuwe Lorus RXN15DX9 net online staan. Maak kennis met de look en fijne prijs van dit Lorus horloge.

Lorus RXN15DX9 herenhorloge

De RXN15DX9 is het nieuwe herenhorloge van Lorus waar u op Horlogeloods.nl maar €49,95 voor betaalt!. De RXN15DX9 heeft een bruine lederen horlogeband en een edelstalen horlogekast. De bruine horlogeband matcht goed met de wijzerplaat, welke ook bruin is. De wijzers en accenten op de wijzerplaat zijn zilverkleurig en steken goed af bij de bruine wijzerplaat.

Functies en waterdichtheid

De RXN15DX9 geeft u niet alleen de mogelijkheid om de tijd af te lezen. Met dit Lorus horloge kunt u ook de dag en datum aflezen. Bovendien heeft de RXN15DX9 een waterdichtheid van 5 atm. Hierdoor kunt u het horloge tijdens het douchen blijven dragen en kunt u ermee zwemmen aan de oppervlakte van het water.

Lorus dameshorloges en kinderhorloges op Horlogeloods.nl

Bij Horlogeloods.nl vindt u niet alleen Lorus herenhorloges. Ook voor Lorus dameshorloges kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij stijlvolle en chique Lorus dameshorloges in ons assortiment, maar u vindt op Horlogeloods.nl ook stoere modellen dameshorloges. Ook voor een horloge van Lorus voor uw zoon of dochter kunt u op Horlogeloods.nl terecht. Deze vindt u bij de Lorus kinderhorloges.

De service van Horlogeloods.nl

Als u op werkdagen voor 20.30 een Lorus horloge bestelt, wordt deze dezelfde dag verzonden. Ook betaalt u geen verzendkosten bij bestelling vanaf €100,-! En geeft u het horloge weg? Geef tijdens het bestelproces aan dat het een cadeau is, dan pakken wij het gratis voor u in.