Een goede basis is het halve werk en dat geldt ook voor de accessoires die u elke dag draagt. Een Pulsar horloge kan uw outfit een sportieve look of een flinke dosis glamour geven. De lente is er bijna, nou ja over een maand dan. Maar dat is precies genoeg voor u om de nieuwe collectie van Pulsar horloges te bekijken en uzelf optimaal voor te bereiden op de nieuwe trends in horlogeland.

Probeer een nieuw Pulsar horloge

De nieuwe collectie Pulsar horloges bestaat voornamelijk uit chique en minimalistische vormgegeven modellen. De collectie gaat van de all-time favorite kleur zilver tot aan een elegante gouden kleur. Er is voor ieder wat wils. Durft u het aan om dit seizoen op te vallen? Dan moet u zeker een Pulsar horloge proberen!

Het gouden Pulsar horloge

Het Pulsar horloge PM2202X1 is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit edelstaal. Daarnaast heeft dit model quartz uurwerk en hij is spatwaterdicht! Ideaal voor dagelijks gebruik. De gouden kleur van dit model laat uw pols stralen en opvallen. Wij zijn fan! Ontdek all nieuwe modellen van Pulsar in onze webshop.

Bestel nu een Pulsar horloge

Bestel uw favoriete Pulsar horloge vandaag nog en profiteer van al onze voordelen! Zo heeft u bij Horlogeloods maar liefst 30 dagen de tijd om uw horloge ongedragen en onbeschadigd te retourneren! Daarnaast profiteert u van maar liefst 5% korting op uw bestelling als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Happy shopping en tot ziens in onze webshop!