Is op tijd komen niet echt uw beste eigenschap en heeft u wel behoefte aan een nieuw klokje voor om uw pols? Dan is dit uw geluksdag, want wij hebben heel veel nieuwe Skagen horloges toegevoegd aan onze collectie. Deze unieke horloges zijn een musthave voor elke modebewuste vrouw. Lees snel verder en ontdek of een Skagen horloge bij u past!

De kenmerken van een Skagen horloge

De nieuwe Skagen horloges hebben een minimalistisch design met een strakke vormgeving. Kleuren als bruin, taupe en wit geven deze horloges een rustige uitstraling. Ideaal, want zo kunt u de tijd er goed op lezen. Daar is een horloge natuurlijk wel voor bedoeld. Goed om te weten: de Skagen horloges hebben quartz uurwerk voor een precieze tijdmeting.

Horloges van kwaliteit

Het merk Skagen bestaat al sinds 1989 en is geïnspireerd op het Deense dropje Skagen. Het is een merk dat oog heeft voor detail en gaat voor horloges van kwaliteit. Zo hebben ze variërende horlogekasten van roestvrijstraal, keramiek en titanium. Titanium is een bijzonder sterk edelmetaal, voelt licht aan en is daarnaast ook nog huidvriendelijk. Een win-win-win situatie! Bent u al enthousiast geworden? Wij bieden zowel Skagen herenhorloges als dameshorloges aan op onze website.

Bestel uw Skagen horloge online

Kunt u niet wachten? Bestel uw Skagen horloge vandaag nog online in onze webshop. Profiteer van 5% korting door u aan te melden voor onze nieuwsbrief! Bestel uw Skagen horloge op werkdagen voor 17:00, want dan staat de postbezorger de volgende dag al voor uw deur! Veel shopplezier.