De Hugo Boss Orange horloge collectie staat bekend als het kleine broertje van de Hugo Boss Black horloges. Dit is wat ons betreft helemaal ten onrechte! De laatste jaren heeft Boss Orange namelijk zijn eigen identiteit ontwikkeld, en zijn het eigentijdse, sportieve horloges gaan ontwerpen. Uiteraard is op elk horloge het oranje logo van Boss Orange te vinden, wat een horloge vaak een sportief karakter geeft. De nieuwe collectie Hugo Boss Orange horloges is net binnen, en we nodigen u uit om direct een kijkje te nemen.

Hugo Boss Orange horloges gaan al even mee

Het merk Hugo Boss werd In 1923 opgericht in Metzingen (Duitsland). Na het overlijden van Hugo Boss namen zijn kleinzonen het hele bedrijf over. Ze brachten het merk zelfs naar de beurs, waarna een exceptionele groei volgde. Maar zoals eigenlijk bij alles kan het niet alleen maar goed gaan. De eens zo populaire kleding en accessoires vonden geen aansluiting meer bij de nieuwe generatie. Tijd om in gte grijpen en wanneer de ontwerper van Hugo Boss, Werner Baldessarini, tot hoofd van het bedrijf wordt benoemd, begint het merk langzaam weer op te krabbelen uit zijn dal. Baldessarini zorgt ervoor dat de collectie uitgebreid wordt met een horloge lijn. Ook de Hugo Boss horloges zijn in dezelfde stijl als de kleding en accessoires gemaakt: strak, tijdloos en stijlvol, waarbij de Boss Orange horloges een sportieve twist hebben meegekregen.

Sportieve Boss Orange horloges

De nieuwe collectie van Hugo Boss Orange is aangevuld met enkele nieuwe series, en zijn huidige lijnen aangevuld met enkele fraaie toevoegingen. Zo zijn er in de Copenhagen reeks enkele nieuwe modellen bijgekomen, en nieuwe lijnen zijn bijvoorbeeld Chicago, Dublin en Stockholm. Het Boss Orange HO1550062 horloge is een horloge uit de Chicago reeks. Dit horloge bevat alles waar het merk voor staat. Het is sportief zonder goedkoop te ogen en past eigenlijk bij elke outfit. De bruin lederen band en zwarte wijzerplaat geven het horloge een stijlvolle uitstraling, en het oranje logo accentueert juist weer de sportieve kant van het horloge

Hugo Boss Orange horloge online kopen bij Horlogeloods

Heeft u uw keuze gemaakt? Een Hugo Boss Orange horloge is veilig en snel te bestellen in onze webshop. En als u op werkdagen voor 22:30 besteld dan zorgen wij ervoor dat uw horloge dezelfde dag nog wordt overgedragen aan PostNL. Als het door u gekozen horloge een kado is, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestellen. Wij zullen er dan voor zorgen dat uw bestelling gratis wordt ingepakt. De verzending van uw bestelling is geheel gratis, maar u kunt er ook voor kiezen om het horloge op te halen in onze showroom in Kampen.