Op Horlogeloods.nl hebben wij de nieuwe voorjaarscollectie 2014 van Tommy Hilfiger online staan. De Tommy Hilfiger horloges uit deze collectie passen perfect binnen het merk. Het sportieve All American merk heeft zijn stijl in alle jaren weten te behouden en te perfectioneren tot een zeer succesvol en populair merk! De collectie Tommy Hilfiger horloges is sinds het eerste horloge werd uitgebracht net zo succesvol gebleven.

De collectie is sportief doch stijlvol, wat duidelijk terug te zien is in de ontwerpen. De nieuwe voorjaarscollectie 2014 heeft veel variatie, dat is duidelijk te zien in de collectie Tommy Hilfiger horloges voor vrouwen. Hier wordt gebruik gemaakt van veel verschillende soorten kleuren en ontwerpen. Zo kunt u edelstalen Tommy Hilfiger horloges vinden in de kleuren roségoud, geelgoud, roségoud met wit, zilver met geelgoud, wit met geelgoud en niet te vergeten ook nog Tommy Hilfiger horloges met leren banden in de collectie voor vrouwen. Allemaal lekker sportief en stoer!

Tommy Hilfiger horloges voor mannen

Maar ook in de herencollectie van de Tommy Hilfiger horloges is veel variatie te zien. Zo kunt u de kleuren blauw, grijs, bruin, zwart en crème in vele verschillende combinaties voorbij zien komen. In de collectie worden verschillende soorten materialen gebruikt zoals leer, rubber en edelstaal. Zoals u van dit merk gewend bent, is de combinatie sportief en stijlvol!

De kwaliteit van de Tommy Hilfiger is natuurlijk helemaal top! Ik weet zeker dat u lang van één van deze Tommy Hilfiger horloges kunt genieten. Bekijk de collectie online. U kunt de nieuwe collectie herkennen aan het label ‘nieuw’ wat links bovenaan staat!