De dagen worden korter, het regent steeds meer en de koppen thee en geurkaarsen zijn niet aan te slepen. U raadt het al: het is weer tijd om de wintergarderobe uit de kast te pakken. Hier hoort natuurlijk een nieuw horloge bij. Wij hebben goed nieuws: de nieuwe fall/wintercollectie van Tommy Hilfiger is gearriveerd bij Horlogeloods.nl. Deze nieuwe collectie bestaat uit maar liefst zo’n 25 horloges. U koopt ze natuurlijk veilig en eenvoudig online bij Horlogeloods.nl.

Trendy goudkleurige horloges voor dames

Opvallend in de nieuwe herfst- en wintercollectie horloges voor dames van Tommy Hilfiger is het grote aantal horloges in geel goud en rosé. Deze horloges zijn gemaakt van edelstaal en zijn verguld. Tommy Hilfiger laat hiermee zien dat ze precies weten welke trends op dit moment spelen en gaan hier op in, door ook mooie rosé horloges te lanceren. De horloges van Tommy Hilfiger voor dames uit de nieuwe collectie hebben bovendien leuke accenten, zoals kristallen en het logo van Tommy Hilfiger subtiel op de wijzerplaat.

Chique en sportieve herenhorloges van Tommy Hilfiger voor heren

In de nieuwe fall/wintercollectie horloges van Tommy Hilfiger vindt u klassieke en sportieve herenhorloges. De klassieke horloges hebben vaak een lederen horlogeband en een mooie horlogekast die ook verguld is met rosé- of geel goud. De sportieve horloges bevatten stoere chronografen, rubberen horlogebanden en horlogebanden van edelstaal.