Yes, wij hebben een nieuwe collectie Calvin Klein horloges toegevoegd aan ons assortiment. Bij Horlogeloods raken wij er niet uitgepraat over. Het design, de kwaliteit en de verschillende kleuren. Prachtig! Bekijk snel de gehele Calvin Klein collectie in onze webshop of lees verder voor meer informatie.

Stijlvolle horloges met weinig details

Het motto ‘less is more’ sluit goed aan bij Calvin Klein. Dit is te zien aan het design. Strakke en elegante lijnen maken de Calvin Klein dameshorloges uiterst uniek en bijzonder. Verder hebben de horloges weinig details, maar dat maakt ze niet minder mooi! Ieder horloge is met grote zorgvuldigheid afgewerkt. Wij zijn fan, u ook?

Calvin Klein horloges van goede kwaliteit

Zelfverzekerde mannen en vrouwen kunnen goed terecht bij Calvin Klein. Ook de Calvin Klein herenhorloges zijn gemaakt van hoogwaardig kwaliteit edelstaal. Daarnaast heeft ieder horloge een Zwitsers uurwerk en het Zwitserse keurmerk ‘Swiss Made’. Dit is voor u het bewijs dat de horloges een uurwerk hebben van goede kwaliteit.

Shop uw Calvin Klein horloge online

Shop uw favoriete Calvin Klein horloge vandaag nog online in onze webshop en profiteer van 5% korting op uw bestelling. Meld u aan voor onze nieuwsbrief om de kortingscode te ontvangen. Daarbij blijft u gratis op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent sieraden en horloges. Voor vragen neemt u een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de klantenservice door te bellen naar 038 - 33 33 632. Happy shopping!