Zo kort na de jaarwisseling kijken wij alweer uit naar de nieuwe collectie met Diesel horloges! De lente is nog ver weg, maar Diesel gunt ons stiekem al een kijkje in de nieuwe collectie van dit merk. Uiteraard zijn er weer een flink aantal mooie modellen bijgekomen, waar een liefhebber van Diesel horloges zijn hart weer bij kan ophalen. Wat ons betreft is vooral de MS9 Chrono collectie er een om in de gaten te houden!

Diesel horloge voor heren

De Diesel herenhorloges zijn stijlvol en hebben een stoer karakter dat de basis vormt voor elk model. Met een Diesel om uw pols benadrukt u uw eigen persoonlijkheid, wat tot uitdrukking komt door de keuze voor het materiaal, kleur en design. De meeste horloges van dit merk zijn ook nog eens echte XXL horloges, want het formaat van de kast van het horloge is vaak groter dan bij een gemiddeld ander horloge. U voelt met een Diesel horloge dan ook echt dat u een horloge om heeft!

Ook Diesel horlogebanden op Wereldhorloges

Heeft u reeds een Diesel horloge, maar bent u toe aan een nieuwe horlogeband? Zoek dan niet verder! Wereldhorloges heeft namelijk een uitgebreide collectie Diesel horlogebanden online staan, zodat u snel een nieuwe band in huis heeft. Staat het bandje dat u nodig heeft er niet tussen, neemt u dan gerust even contact op met de klantenservice via mail of per telefoon, of stuur een chatbericht. Wij gaan dan gelijk voor u kijken of het gewenste bandje nog te verkrijgen is. Met een nieuw horlogebandje kunt u uw Diesel dan weer met veel plezier dragen.

Een nieuw Diesel horloge kopen

Heeft u het Diesel horloge van uw smaak uitgezocht? Plaats dan een bestelling op een werkdag voor 17:00 uur en Wereldhorloges verzendt het horloge vervolgens dezelfde dag nog, volledig gratis. Wanneer u het horloge cadeau geeft, kunt u dit eenvoudig aangeven tijdens het bestellen. Wij pakken het horloge dan gratis feestelijk in. Tevens is er tijdens het bestellen de mogelijkheid om aan te geven dat u het horloge op een ander adres bezorgd wilt hebben, bijvoorbeeld een PostNL afhaallocatie of op uw werk. En besteld u een horloge met een edelstalen band, dan krijgt u bij uw pakketje een gratis op maat maak setje meegeleverd.