Op Horlogeloods.nl vindt u nu al de nieuwe Pulsar horloges uit de voorjaar 2018 collectie. Vanwege onze jarenlange ervaring met horloges, kunnen we nu al zeggen dat het weer een groot succes gaat worden! Deze kwalitatieve horloges zijn er voor zowel mannen als vrouwen, en zijn klassiek, trendy, stijlvol of sportief. Onze speciale aandacht gaat uit naar de solar horloges, en ook de analoog/digitale horloges mogen er zijn! Bekijk nu snel de nieuwe collectie van Pulsar.

Pulsar dameshorloges; klassiek of trendy

De Pulsar dameshorloge collectie is erg gevarieerd, en door het toevoegen van enkele nieuwe modellen is dit alleen nog maar beter geworden! Wat dacht u bijvoorbeeld van een zilverkleurig horloge met een blauwe wijzerplaat, zoals PM2255X1? Lekker opvallend! Of gaat u eens voor een trendy horloge met rosé of keramiek, zoals te zien is bij het Pulsar PJ5416X1. Ook dit horloge is een echte eyecatcher. De prijzen van deze horloges voor vrouwen liggen tussen de €69,- en €175,-, prima betaalbaar toch?

Stoere analoog/digitale Pulsar herenhorloges

Ook de Pulsar herenhorloge collectie is weer verder uitgebreid, met enkele modellen die er wat ons betreft echt uitspringen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de super sportieve horloges waarop de tijd zowel digitaal als analoog op af te lezen is? Extra pluspunt is dat deze horloges ook nog eens erg gemakkelijk te bedienen zijn. Ook zijn er enkele titanium Pulsar herenhorloges opgenomen binnen de collectie. Titanium staat er natuurlijk om bekend dat het anti-allergisch is en ook nog eens erg licht, wat het draagcomfort verhoogt. Deze nieuwe horloges zijn ook nog eens voorzien van een chronograaf, waardoor het een sportief geheel wordt, zoals bijvoorbeeld bij het PM3109X1 horloge. Vooral de blauwe wijzerplaat komt extra mooi tot zijn recht.

Een nieuw Pulsar horloge online kopen

Heeft u al besloten welk horloge uw favoriet is? Wacht dan niet langer en bestel direct! De verzending is gratis, en als u wilt pakken wij het horloge gratis voor u in. Ideaal als u het horloge cadeau wilt geven! U kunt op diverse manieren betalen, en indien gewenst een ander verzendadres opgeven. En kiest u een horloge met een stalen of titanium band, dan doen wij er als extra service een gratis tool bij in, zodat u de band zelf op maat kunt maken. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Kampen om de volledige collectie te komen bekijken.