Vrouwen houden ervan dat mannen een mannelijk horloge dragen. Heren even opletten dus! Elk man trekt zonder twijfel de juiste aandacht met een Maurice Lacroix heren horloge. De horloges van Maurice Lacroix zijn gemaakt van hoogstaande materialen, zoals croco- of kalfsleer, edelstaal, saffier glazen en diamanten.

Maurice Lacroix herenhorloge online kopen

Mocht u een Maurice Lacroix heren horloge gaan bestellen op Horlogeloods.nl, dan maakt u een geweldige keuze! Omdat de horloges van dit merk jarenlang mee moeten, zijn ze uiteraard gemaakt van hoogstaande materialen, zoals kalfs- of crocoleer, edelstaal, diamanten en saffier glazen. Een Maurice Lacroix herenhorloge blijft dus ook jarenlang zijn aantrekkingskracht behouden. Zeker een aanrader om de prachtige Maurice Lacroix herenhorloges te bekijken in onze horloge webshop.

Ook dameshorloges van Maurice Lacroix verkrijgbaar

De Maurice Lacroix collectie bevat zowel heren- als dameshorloges en kent een grote verscheidenheid aan modellen. Zo zijn er simplistische modellen met slechts een tijd- en datumaanduiding, maar ook extravagantere horloges met een chronograaf en/of maanstand. Eén ding is zeker, met een Maurice Lacroix horloge kunt u jarenlang genieten! Liever het horloge eerst met eigen ogen zien? Wij nodigen u van harte uit de collectie te komen bekijken in onze juwelierswinkel in Kampen.

Over horlogemerk Maurice Lacroix

De firma heeft zijn fabriek in Saignelegier en brengt sinds 1975 horloges op de markt. Het bedrijf behoort tot de Desco van Schulthess-groep. Wij hebben nog een leuk Maurice Lacroix weetje. Maurice Lacroix was de naam van een lid van de raad van bestuur van de moedermaatschappij. Tijdens de ontwikkelingsfase van het horlogemerk stierf Lacroix echter. Als eerbetoon zijn de horloges naar hem vernoemd.