Er zijn maar weinig horlogemerken die klasse, originaliteit en kwaliteit weten te combineren in een horloge. Seiko Astron is hier één van. De schitterende Seiko Astron horloges weten zich aan elke tijdzone op aarde aan te passen dankzij de gps-ontvanger. De zoektocht naar een horloge die exact de juiste tijd aangeeft is voorbij! Lees snel verder voor meer informatie over de Seiko Astron horloges.

Seiko Astron laat u verrassen

Als u op zoek bent naar een nieuw horloge dan kijkt u misschien niet direct naar de gps-ontvanger die zich in dit bijzondere horloge bevindt. Laat staan dat het u is opgevallen dat een Seiko Astron horloge een solar wijzerplaat heeft, die vrijwel alle vormen van licht in energie kan omzetten. Toch is deze informatie ongelooflijk interessant en relevant, wat dit is precies de reden dat een Seiko Astron herenhorloge uw volgende aankoop wordt!

De techniek achter een Seiko Astron horloge

Dankzij de gps-technieken kan Seiko Astron de exacte tijd bepalen vanaf de plek waar u zich bevindt. Daarnaast kan hij ook de juiste datum identificeren. Met één druk op de knop legt uw horloge contact met vier verschillende satellieten, waarna de wijzers in de wijzerplaat met een atoomklok op de juiste positie geplaatst worden. Enthousiast geworden? Bekijk de hele collectie in onze webshop!

Shop Seiko Astron horloges online

Heeft u een horloge gevonden waar u gek op bent? Bestel hem dan online in onze webshop. Zo weet u zeker dat uw verzending gratis is. Tevens maken we er graag een feestelijk pakje van, zodat u zelf niet meer aan de slag hoeft met inpakpapier en plakband. Deze service is geheel gratis. Happy shopping!