Het gaat gebeuren, vanaf maandag 5 mei a.s. kunt u als klant bij Horlogeloods.nl de mooiste horloges bestellen tot 20:30 i.p.v. tot 17.00. Wij hopen met deze verruiming van onze openingstijden u nog beter van dienst te kunnen zijn! Hoe lekker is het dat u als u bijvoorbeeld ‘s avonds om half 9 denkt: ‘Oh! Helemaal die verjaardag vergeten!’, u op Horlogeloods.nl gewoon een horloge kunt bestellen en dat deze dan dezelfde dag nog naar u verzonden wordt, en dat het horloge doorgaans de volgende dag al wordt bezorgd? Ideaal!

Deze verruiming van de openingstijden heeft niet zomaar plaatsgevonden, maar heeft te maken met een andere verandering binnen onze website. Wij versturen tegenwoordig via DHL! Zij zijn onze nieuwe partner als het op het verzenden van onze horloges aankomt. Natuurlijk hebben wij er het volste vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen, anders hadden wij deze overstap nooit gemaakt!

Veranderingen bij levering van uw horloge!

Verder blijft er voor u veelal hetzelfde, behalve dan dat de bezorger van de horloges een andere kleur shirt aan heeft ;). U krijgt net als anders, als u een horloge bij ons online besteld, een mailtje waarmee u uw pakketje in de gaten kunt houden. De overstap naar DHL heeft een aantal zeer positieve punten voor u! Stel, het pakketje met uw uitgekozen horloge word bezorgd, maar u bent niet thuis, dan kunt u ‘s avonds een aantal dingen zelf regelen. Als bijvoorbeeld de tijd niet uitkomt waarop ze het horloge voor een tweede keer willen afleveren, dan kunt u deze online gewoon aanpassen naar een tijd die voor u wel uitkomt of u kunt het afleveradres aanpassen! Wederom ideaal die DHL!

Wat gelukkig ook hetzelfde blijft is dat de horloges ook op zaterdag worden geleverd! Met andere woorden, u kunt op vrijdagavond tot 20:30 bestellen en dan wordt het nog verzonden en op zaterdag afgeleverd! Helemaal top dus! Ik zou zeggen, ga er lekker voor zitten en bekijk onze collectie met de meest prachtige horloges.