Olympic horloges, de nieuwste aanwinst op Horlogeloods.nl! Dit horlogemerk is al jaren een vast gezicht bij de juwelier, vandaar dat wij van Horlogeloods vonden dat ook de online shoppers kennis moesten maken met dit veelzijdige merk. En niet alleen is de collectie heel divers, deze horloges zijn ook nog eens heel betaalbaar! U begint namelijk al met shoppen vanaf €34,95! Bekijk deze uitgebreide Olympic horloge collectie nu, en maak direct uw keuze

De dameshorloges van Olympic

De Olympic dameshorloges zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er veel horloges te vinden met banden van edelstaal, maar saai is dat allerminst. Want naast de standaard banden zijn er ook Olympic horloges met een Milanese band, of bijvoorbeeld een rekband. Ook zijn er titanium dameshorloges van Olympic. Deze horloges zijn niet alleen fijn om te dragen omdat ze zo licht zijn, ze zijn ook nog eens anti allergisch, zodat mensen met bijvoorbeeld een nikkel allergie deze horloges gewoon kunnen dragen.

Sportieve Olympic herenhorloges

De Olympic herenhorloge collectie heeft zo mogelijk nog meer variatie. Niet alleen zijn er hier analoge, maar ook digitale herenhorloges te vinden. Ideaal bijvoorbeeld om te gebruiken bij het sporten. De klassieke Olympic horloges zijn mooi om te dragen bij elke gelegenheid, een net pak of gewoon casual. De rustige wijzerplaten gecombineerd met een lederen band maken de horloges tot een chique geheel. Erg populair zijn de Olympic pilotenhorloges. Ook deze horloges hebben een lederen band, maar het verschil wordt gemaakt op de wijzerplaat. Deze zijn geinspireerd op de cockpit van een vliegtuig, en dat is te zien! Zo rond de feestdagen zijn deze horloges echt een aanrader.

Olympic horloge kopen bij Horlogeloods.nl

Nu u de collectie eens goed bekeken heeft, is het tijd om de knoop door te hakken en te bestellen. Met deze betaalbare horloges kunt u jaren vooruit, en dat men bij Olympic kwaliteit levert blijkt wel uit het feit dat zij drie jaar garantie geven op het uurwerk! Wacht dus niet langer en doorloop ons veilige betaalproces, en zorg ervoor dat u het horloge snel in huis heeft. U kunt bij ons ervoor kiezen om het horloge gratis te laten inpakken, en ook de verzending is volledig gratis!