Een van de eerste merken die zijn opwachting maakte op Horlogeloods.nl is het fantastische merk Fossil. De Fossil horloges zijn bij ons een groot favoriet. Maar ook bij u als klant van Horlogeloods.nl hebben wij gemerkt dat de Fossil horloges vaak als warme broodjes over de toonbank gaan. Niet dat wij dit raar vinden, de modellen zijn elk seizoen namelijk weer een genot om naar te kijken. Nieuwe kleuren, nieuwe modellen, bestaande modellen in een nieuw jasje, maar allemaal in de prachtige authentieke stijl waar de Fossil horloges zo bekend om staan.

Al sinds jaar en dag worden de mooiste leren banden met een verweerde look op de markt gebracht, de kasten en wijzerplaten van de Fossil horloges hebben ook veelal een oude look gekregen welke door middel van kleurgebruik wordt benadrukt. Niet gaan denken dat de Fossil horloges er allemaal als oude horloges uitzien! Het merk weet deze oude authentieke look perfect te combineren met huidige trends. De collectie blijft zeker trendy, maar dan op de Fossil manier.

Het merk heeft naast de Fossil horloges ook een prachtige kleding- en tassenlijn en een sieradenlijn. Wist u dat wij op Horlogeloods.nl ook deze prachtige Fossil sieraden aanbieden? Op deze manier kunt u uw Fossil horloge combineren met een sieraad van hun collectie. Eigenlijk blijft dit merk mij elke seizoen weer verbazen met geweldige nieuwe modellen, het maakt daarbij niet uit of het over de horloges, de tassen, de kleding of de sieraden gaat! Natuurlijk heb ik wel een kleine voorkeur ;).