Dat is een hoop geld voor een horloge Robert, maar zoals ik al had gelezen is dit ook wel een ontzettend bijzonder klokje met allemaal geavanceerde functies. Dit horloge is namelijk speciaal gemaakt voor in de ruimte (want daar komen wij elke dag), loopt heel precies doordat het het een machanishe horloge is zonder bla bla bla.
Echt leuk hoor allemaal, maar ik ben nu eenmaal een vrouw en dat soort geweldige functies kunnen de prullenbak in als het horloge niet mooi genoeg is. Oppervlakkig.... misschien een beetje... Maar laten we niet lullig zijn, wij kunnen er ook wat van.

Na het lezen van dit onderstaande 'mannelijke' propaganda ;) ben ik op zoek gegaan naar wat wij als vrouwen kunnen kopen voor ongeveer $40.000. Nu moet ik zeggen dat mijn zoektocht mij op iets, ja hoe moet ik het zeggen, aparts bracht. Of het nou mooi is of niet, of het nou kunstig is of niet, het is op zijn minst te zeggen excentriek. Ja dat is een mooi woord voor deze, horloges... nou oke, kunstobjecten. Deze objecten zijn van Angular Momentum, en deze fabrikant probeert de kunstwereld en de horlogewereld te combineren tot één. Als je van vogels houd dan is dit het ideale horloge. Ik zou zeggen verg je eigen mening.

Geïnteresseerd? kijk eens op hun site, naast deze bijzondere Crown Jewels of Nature collectie hebben ze nog veel meer bijzonders. Even voor de mannen: het is 15 Kt. witgoud met briljanten en een mechanisch uurwerk, het enige jammere is, je kunt er niet mee de ruimte in, maar ach daar kwamen we toch al niet vaak...