We willen er allemaal graag mooi en goed uitzien. Mooie kleren, een horloge en een goede glimlach om het helemaal af te maken zorgen voor een goede outfit. Het probleem is vaak om voldoende budget te vinden om daadwerkelijk een nieuwe outfit te kopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om nieuwe kleren te scoren. Bijvoorbeeld door met je vriendinnen een ruildag te organiseren. Er zijn echter nog veel meer manieren. Laten we onze tips delen.

Een ruildag doen

Het is goed om een keer bij je vriendinnen in de kledingkast te gaan shoppen. Wanneer je zelf kledingstukken hebt die je niet meer draagt is het goed om ze te ruilen met een ander. Die persoon vind de kleding mogelijk juist erg mooi. Als jij wat moois vindt bij die ander is het mogelijk om de kleren te ruilen. Wil niemand de kleren meer hebben? Dan is het misschien mogelijk om een keer een korting te krijgen bij een winkel als je jouw oude kleren inlevert. Wil je niet zo lang wachten? Lever ze dan in bij de kringloopwinkel.

Marktplaats en Facebook

Als je het geen probleem vindt om met tweedehands kleren te lopen dan kun je ook op Marktplaats.nl of op Facebook de juiste kleren scoren. Het is ook een idee om in de (betere) kringloopwinkels te kijken. Hier zijn vaak mooie kleren te vinden. Het is dan vaak een koopje. Helemaal in vergelijking met de dure shops. Net als jijzelf kun je kleren wegdoen omdat je erop uitgekeken bent.

De juiste accessoires

Het is slim om ook met de accessoires te spelen. Het is mogelijk om zo je outfit te pimpen. Maak een statement met de kleren in combinatie met de juiste accessoires. De accessoires kunnen de ogen afleiden van de kleren die je al zo vaak aan hebt gehad. Nieuwe accessoires kopen is goedkoper dan het kopen van een nieuwe set kleren.

Shoppen met de creditcard

Het is een idee om met de creditcard te gaan winkelen. De prijzen van de kleren blijven hetzelfde. Het voordeel van een creditcard is dat je het pas aan het einde van de maand hoeft te betalen. Het loon wordt dan bijgeschreven en vervolgens betaal je het geld voor de nieuwe outfit aan de creditcardmaatschappij.

De uitverkoop

Als je een neusje heeft voor betaalbare kleren dan is het goed om naar de uitverkoop te gaan. Kortingen tot 70 procent zijn verleidelijk voor ons allemaal. Het is belangrijk om de juiste kleren te kopen. Koop niet om de hoge korting, maar omdat de kleren er mooi uitzien. Op die manier koop je kleren waar je ook lang van kunt genieten.

De outlet stores

Er zijn een paar grotere outlet stores in ons land. Neem hier eens een kijkje om de mooiste kleren te vinden. De opties zijn zeer compleet en goed te noemen. Kies ervoor om een paar mooie broeken, shirts en een geweldige jurk te kopen bij de outlet stores. Hier hebben ze trouwens ook regelmatig opruiming. De koopjes worden dan nog goedkoper.