Is punctualiteit niet je sterkste punt en ben je voornemens om hier verandering in aan te brengen in 2017? Dan begin je natuurlijk met het aanschaffen van een horloge waar je je ogen niet vanaf kunt houden. Modemerk Michael Kors maakte furore met stijlvolle tassen en zonnebrillen, maar de nieuwe lijn met fonkelende en trendy horloges zijn om je vingers bij af te likken.

MANNELIJKE MUSTHAVES

De uitstraling van de Michael Kors herenhorloges is met recht high end te noemen. Kors is niet bang om kleuren als donkerblauw en rosé met elkaar te combineren en presteert om het er niet trashy uit te laten zien! Hoe u een Michael Kors herenhorloge draagt? Combineer ‘m met een nette blouse of een sweater, of draag het horloge bij een pak!

CASUAL CHIC VOOR DAMES

Fonkelend en trendy zijn de Michael Kors dameshorloges. De modellen hebben een ietwat casual uitstraling door het model, maar door het combineren van verschillende kleuren edelstaal met zirkonia’s en Romeinse cijfers zijn deze chique dameshorloges goed te combineren met diverse outfits of een tas van Michael Kors.

Vier je vrouwelijkheid met de prachtige Michael Kors horloges. Sexy, zakelijk, maar vooral luxe en stijlvol; voor iedere vrouw is er wel een horloge in de collectie van Michael Kors te vinden. Gemaakt van edelstaal en leer zal een Michael Kors horloge niet alleen in het oog springen, maar vooral ook voor altijd een plek in je hart veroveren.