De kleur geel is op het moment echt overal te vinden. Winkel etalages, folders en ook in de kledingwinkels is de kleur geel volop aanwezig! Niet heel raar als u zich bedenkt dat het dit weekend Pasen is. Het is weer tijd om heerlijk te genieten met de familie of gezellig met vrienden lekker uitgebreid te eten! Klinkt goed toch! Wij van Horlogeloods.nl vinden Pasen ook erg leuk en daarom hebben wij voor u een leuke selectie met gele horloges gemaakt die uw Paasweekend nog vrolijker kunnen maken!

Natuurlijk zijn de gele horloges van Ice-Watch de eerste die ons in onze gedachtes komt. Deze vrolijke gele horloges, bijvoorbeeld de SI.YW.U.S.09, geven uw Paasoutfit echt een vrolijke noot mee! Op zoek naar iets stoerders? Dan blijven we bij hetzelfde merk maar dan kunt u eens kijken bij de CH.BY.B.S.10. Dit stoere gele horloge kunt u natuurlijk gewoon het hele jaar dragen, maar aankomend weekend geeft dit gele horloge van Ice-Watch net iets meer betekenis!

Gele horloges bij verschillende merken!

Andere gele horloges zijn te vinden in de collectie van Guess. Gele horloges, als in echt geel zijn hier niet te vinden maar er zijn genoeg doublé horloges te vinden die een prachtige gouden kleur hebben, die perfect bij deze feestdagen passen. Maar ook kunt u kijken bij de collecties van Tommy Hilfiger, Adidas of Komono! Hier kunt u ook hele leuke gele horloges vinden!

Op Horlogeloods.nl hebben wij een grote collectie met leuke gele horloges zoals u heeft kunnen lezen. Bekijk op uw gemak onze collectie en maak vooral gebruik van onze filter om in één keer alle gele horloges op uw scherm te laten verschijnen. Oh! En alvast een heel fijn Paasweekend!