De oranje tijd komt er weer aan! Eerst natuurlijk Koningsdag en daarna kunnen we ons alweer verheugen op het WK! Vanaf nu kunnen wij ons weer vol trots in het oranje vertonen :). Kleding, slingers en andere fratsen komen ons weer tegemoet! Leuk? Jazeker :). Hoe mooi is het om in deze dagen van crisis en andere ellende ons land te zien verbroederen door middel van de prachtige oranje kleur. Natuurlijk zijn wij op Horlogeloods.nl al helemaal in de stemming! Wij vieren dit weekend uitgebreid voor de koning ons eigen feestje, met een oranje horloge!

Voor de liefhebbers van ons Koningshuis hebben wij natuurlijk geweldige oranje horloges voor u in petto. Niet gelijk denken dat wij alleen maar Ice-Watch horloges in de prachtige oranje kleur hebben. Er zijn ook genoeg andere merken met oranje horloges in het assortiment. Als u een kijkje neemt bij de collectie van Boss Orange ziet u daar verschillende modellen in de collectie zitten die gemaakt zijn in een oranje kleur. Zo is er bijvoorbeeld de HO1512674 of de HO1512760 waar u zeker mee gaat opvallen!

Stoere oranje horloges

Maar ook bij Casio zijn er in de collectie verschillende modellen te vinden in het oranje. Een van de meest opvallendste en stoerste oranje horloges van Casio is de GA-1000-4AER. Ook in de collectie van Tommy Hilfiger is een mooi oranje horloge te vinden, namelijk de TH1790709. Dit sportieve model heeft een mooie oranje band en oranje accenten in de wijzerplaat. Voor meer oranje horloges kunt u kijken bij merken zoals Komono, Tutti Milano en Vostok Europe!

Al met al hebben wij genoeg oranje horloges voor u in onze webshop! Wacht niet te lang en koop uw favoriete model vandaag nog! Dan kunt ook u pronken met een van onze top oranje horloges!