De unieke, van scheepstouw gemaakte armbanden, zijn precies wat elke man nodig heeft. Stoer om te zien en gaaf om te dragen. Met de vele kleuren in de collectie zit er zeker een mooie armband voor elke man bij. De collectie van de Pig and Hen armbanden is op zijn minst veelzijdig te noemen. Draag deze toffe Pig and Hen armbanden naar een feestje, het werk of een relaxte avond op de bank. Heeft u al een favoriet?

Uw leven lang plezier van een Pig and Hen armband

Een Pig and Hen armband is niet alleen heel gaaf om te zien. Het materiaal waarvan deze armbanden gemaakt zijn, heeft een groot voordeel. Scheepstouw is een sterk materiaal van hoogwaardige kwaliteit. Ze hebben een dusdanige kwaliteit dat Pig and Hen aangeeft dat een armband wel een heel leven mee kan gaan, wow!

Pig and Hen armbanden in meer dan 30 varianten!

De collectie van Pig and Hen bestaat enkel uit armbanden voor mannen. Er zijn in totaal meer dan 30 varianten die elk in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Daarnaast is er verschil in kleur, touw en breedte. Graag benoemen wij ook nog even de unieke sluiting waarmee een Pig and Hen armband dichtgeknoopt wordt. Deze sluiting lijkt op een bajonet of een brede staaf. Verkrijgbaar in de kleur zilver, koper, goud of roségoud.

Tevreden? Laat dan een review achter!

Bent u net als heel veel anderen tevreden met uw bestelling bij Horlogeloods.nl? Laat dan ook een review achter op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/review/www.horlogeloods.nl. Happy shopping!