Seiko heeft zijn collectie weer vernieuwd, en ook bij de Seiko Presage en Seiko Premier horloges zijn weer een aantal fraaie horloges aan het assortiment toegevoegd. De Seiko Presage horloges zijn natuurlijk bekend om de automatische uurwerken en de beroemde Cocktail Time reeks, waar de Seiko Premier horloges juist bekend staan om de klassieke uitstraling. Ontdek direct deze fraaie collecties, en maak ook kennis met enkele Limited Presage horloges!

Klassieke Seiko Premier horloges

De Seiko Premier horloges gaan al een tijdje mee in de Seiko collectie, en dat is niet voor niks. Iedereen die van klassieke horloges houdt, kent natuurlijk deze horloges wel. De meeste modellen zijn voorzien van een stalen band, en doordat er op de wijzerplaat gebruik wordt gemaakt van Romeinse cijfers, zijn deze horloges tijdloze klassiekers. Omdat de Perpetual Calendar horloges erg populair zijn, heeft Seiko besloten dit seizoen twee nieuwe horloges aan het assortiment toe te voegen. De SNQ159P1 bijvoorbeeld is een fraai klassiek mannenhorloge met deze functie, en wat ons betreft is dit direct een blijvertje. Doordat het voorzien is van een quartz uurwerk, is het ook nog eens heel betaalbaar!

Automatische Seiko Presage horloges

De Presage horloges gaan nog niet zo lang mee als de Premier horloges, maar hebben in korte tijd toch een behoorlijke naam opgebouwd. Deze kwalitatieve automatische uurwerken zijn erg gewild, en ook het verhaal achter deze horloges spreekt menigeen aan. Afgelopen jaar zijn er ook enkele gelimiteerde uitgaves geweest, waaronder de SPB085J1. Op de wijzerplaat van dit horloge wordt op een unieke wijze de maansikkel weergegeven, zoals deze te zien is tijdens de dageraad. Ook de kleur van de wijzerplaat is hier op gebaseerd, deze is namelijk diepblauw met de uitstraling van de nachtelijke hemel. Hoe de wijzerplaat en zijn verschillende laklagen precies tot stand zijn gekomen, leest u op de officiële Seiko website.

Seiko Presage of Premier horloge online kopen

Heb je een keuze kunnen maken uit de Seiko Presage horloges? Of ben je als man toe aan een nieuw klassiek horloge met een moderne techniek, en heeft u besloten om een van de Seiko Premier horloges aan te schaffen? Wacht dan niet langer, want als je je bestelling op werkdagen voor 22:30 plaatst zorgen wij ervoor dat hij nog dezelfde dag wordt verzonden. Wij verzenden het horloge gratis, en indien gewenst op een ander adres zoals uw werk of een PostNL afhaalpunt. Ook ben je bij ons in de showroom van harte welkom om dit horloge te komen passen, betalen, en direct mee te nemen!