Op Horlogeloods bieden wij de exclusieve collectie Casio Pro Trek horloges aan. Deze innovatieve outdoor horloges zijn vooral bekend bij mensen die van outdoor sporten houden, of graag ruige tochten ondernemen. Speciaal voor deze mensen zijn deze horloges uitgerust met een groot aantal functies. Dat betekend niet dat er niet op het design gelet wordt, want ook wat dat betreft kunt u uw hart ophalen bij een Casio Pro Trek horloge!

Een Pro Trek horloge is het ideale outdoor instrument

Een Casio Pro Trek is gemaakt om alle zware omstandigheden te weerstaan. Diepzeeduiken, survivaltochten of tochten in extreem koude of warme temperaturen, een Pro Trek herenhorloge kan het allemaal aan. Om het u gemakkelijk te maken tijdes deze activiteiten, heeft Casio allerlei handige functies aan deze horloges toegevoegd. Een alarm, hoogtemeter, thermometer en kompas zitten op vrijwel ek horloge, en de horloges zijn ook nog eens voorzien van een radio controlled solar uurwerk. Hierdoor gaan de horloges altijd op de juiste tijd staan, en omdat de wijzerplaat minuscuul kleine zonnecellen bevat, wordt het horloge opgeladen als het wordt blootgesteld aan daglicht.

Casio Pro Trek smartwatch

Inmiddels bij velen bekend is de Pro Trek smartwatch. Deze is ook voorzien van de laatste snufjes, maar het belangrijkste is dat het horloge verbinding kan maken met uw telefoon. Zo ziet u direct inkomende telefoontjes en berichten op uw scherm verschijnen. Door middel van de GPS functie kan een afgelegde route makkelijk terug worden gezien, en kunt u precies zien hoe hard u bijvoorbeeld gelopen heeft. Andere bekende reeksen van Casio zijn bijvoorbeeld de G-Shock en Edifice horloges.

Een Casio Pro Trek is net als snickers werkkleding gemaakt om alle zware omstandigheden te weerstaan zoals diepzeeduiken of survivaltochten.

Waar koop ik een Pro Trek horloge?

Uw favoriete Pro Trek horloge koopt u veilig en snel online bij Horlogeloods.nl. Als u op werkdagen voor 22:30 het horloge besteld, dan wordt het nog dezelfde werkdag gratis verzonden. Het horloge kunt u dus morgen al in huis hebben. Is het een cadeau? Dan pakken wij het horloge feestelijk voor u in. Dit kunt u aangeven tijdens het bestelproces. Ook kunt u het horloge laten bezorgen op een ander adres, bijvoorbeeld een PostNL afhaalpunt of op uw werk. Kiest u een horloge uit met een titanium band, dan krijgt u er een gratis op maat maak setje bij!