Horlogeloods.nl pakt uit met voordeel!

De herenhorloges van Pulsar en Seiko zijn stuk voor stuk exemplaren om te willen dragen. Accenten als chronografen en donkerblauwe wijzerplaten maken onder andere dat u graag zo’n horloge zou willen dragen. Horlogeloods.nl heeft daarom een aantal horloges van Seiko en horloges van Pulsar geselecteerd waar u korting op krijgt!

Seiko herenhorloges: interactie tussen drager en horloge

Seiko focust zich vandaag de dag met name op de interactie tussen de drager en het horloge zelf. Op Horlogeloods.nl hebben wij verschillende actiemodellen geselecteerd die deze interactie goed weerspiegelen. Zo heeft de Seiko SKA655P1 zilveren wijzers en een donkerblauwe wijzerplaat. Samen met de edelstalen horlogekast en band is dit een prachtige combinatie. Als drager moet u daar wel naar kijken! De Seiko SKA653P1 is juist weer eenvoudig, door het gebruik van edelstaal en de kleur zilver. Een prachtige combinatie wat Horlogeloods.nl betreft.

Pulsar: herenhorloges die anders zijn

Pulsar wil graag anders zijn. ‘Born to be different’ is dan ook waar zij voor staan. Dit is goed te zien aan een aantal nieuwe modellen herenhorloges van Pulsar. De Pulsar PH9081 heeft namelijk een edelstalen kast met een siliconen band. Dit geeft de PH9081 een sportieve look. De Pulsar PH9067 is ook een prachtig exemplaar. De edelstalen band en horlogekast komen goed tot zijn recht door de zwarte bezel (de ring op de horlogekast) en de zwarte wijzerplaat. Wederom een sportief horloge met een strakke look.

Ga nu naar Horlogeloods.nl en shop deze prachtige Pulsar en Seiko actiemodellen. Als u op werkdagen voor 20.30 een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag verzonden. U kunt tijdens het bestellen aangeven of het horloge een cadeau is. Zo ontvangt u het horloge gratis ingepakt.