Pulsar is anders, wat direct al af te lezen valt aan hun slogan: Born to be different. Vanaf het moment dat het eerste Pulsar horloge op de markt kwam, is Pulsar anders en bijzonder. Het doel van Pulsar was om zich te onderscheiden, wat goed geslaagd is. Pulsar bracht namelijk het eerste digitale horloge en het eerste LED-horloge uit.

Stijlvol en stoer Pulsar horloge

Voor dames en heren heeft Pulsar prachtige horloges met elk een verrassende touch. Een aantal Pulsar dameshorloges hebben een stijlvolle structuur in de edelstalen band en sommige horloges zijn uitgevoerd in bicolor. In een Pulsar horloge voor heren is de combinatie van horlogeband en wijzerplaat zeer belangrijk. De wijzerplaat is het karakter, terwijl de horlogeband een prachtige omlijsting verzorgt.

Pulsar horloges van lichtgewicht titanium

Wist u dat Pulsar ook een aantal titanium modellen in zijn collectie heeft? Titanium is even sterk als edelstaal, maar veel lichter. Dit maakt dat deze Pulsar horloges een zeer prettig draagcomfort hebben. Pulsar horloges zijn verdeeld in verschillende collecties, namelijk Pulsar Actie, Sportive, Elegance en Collection. Door deze verschillende collecties en stijlen vindt iedereen een Pulsar horloge naar zijn keuze.

Pulsar horloge voor heren kopen bij uw horloge webshop

Horlogeloods vindt het belangrijk dat u met vertrouwen een horloge koopt. Daarom hebben wij ook een winkel in Kampen, waar u een Pulsar horloge kunt bekijken, passen en kopen. Bestelt u het horloge toch liever online? Dan betaalt u geen verzendkosten bij besteding vanaf €100,-. Ook kunt u tijdens het bestelproces de inpakoptie selecteren. Horlogeloods pakt het Pulsar horloge voor u in, wat u niets extra’s kost. Online winkelen was nog nooit zo voordelig!