Bij Diesel zijn ze goed bezig! Wij hebben op Horlogeloods.nl weer een prachtige aanvulling op de Mr. Daddy en Little Daddy modellen gekregen. Dit model van de Diesel horloges doet al even de rondte in de collectie, tot groot plezier van ons! Wat een geweldige Diesel horloges zijn dit. Deze grote, de Mr. Daddy en Little Daddy worden aangeduid als XXL en XL. Logisch, want deze modellen Diesel horloges zijn ook groot en stoer en robuust en .. ik kan nog wel even doorgaan! Deze nieuwe Diesel horloges hebben natuurlijk weer iets anders, iets speciaals, iets typisch Diesel.

Deze modellen, de DZ7296, de DZ7297, de DZ7293 en de DZ7292 hebben een op radar geïnspireerd analoog en digitaal uurwerk. Wat een gaaf gezicht is dat. Deze modellen zijn in 2 verschillende kleuren te verkrijgen. Zo gaat de radar van het ene Diesel horloges in de opvallende kleur rood voorbij en bij de ander in fel geel! De rest van het uiterlijk van deze Diesel horloges uit deze serie is natuurlijk lekker robuust en stoer. De Diesel horloges met de rode radar hebben een grijze basis en de gele hebben een zwarte basis.

Bij beide kleuren Diesel horloges is het contrast tussen de basiskleur en de accentkleur subliem! De banden van deze verschillende Diesel horloges verschillen wel iets. De gele variant is van bewerkt leer gemaakt, deze robuuste structuur past prachtig bij de zwarte kast. Het rode model heeft een gladde leren band in het zwart, deze band contrasteert weer helemaal top met de grijze kast. Door deze subtiele verschillen in design hebben deze modellen echt een eigen stijl gekregen, knap staaltje ontwerpen van de Diesel ontwerpers! Kortom, wij zijn weer blij met deze nieuwe modellen en wij hopen u ook!