Deze Samsung Gear S3 smartwatches zijn alleen en dus exclusief online te koop. Wij van Wereldhorloges zijn dan ook supertrots dat Samsung ons als partner heeft uitgekozen voor deze geweldige smartwatches. We zullen eens inzoomen op deze fraaie modellen, en op deze manier kunt u direct de juiste keuze maken voor een van de Samsung smartwatches.

Gear Sport Blue SA.SPBLUE Special Edition smartwatch

Deze Samsung smartwatch is sportief, maar heeft ook een luxe uitstraling. De fraaie kleur blauw van dit model zorgt daar natuurlijk mede voor, maar ook de stalen Milanese band zorgt ervoor dat deze smartwatch ook prima te dragen is bij casual kleding. Op deze smartwatch zit een draaibare ring. Als hier aan gedraaid wordt dan ziet u dat u op deze manier appjes kunt lezen, en bijvoorbeeld door lange stukken tekst kunt bladeren. Dankzij een goede batterij kan dit horloge enkele dagen mee zodner opgeladen te hoeven worden. De Samsung Gear Sport Blue SA.SPBLUE Special Edition is een aanrader voor iedereen!

Gear S3 Frontier BT Dark Grey SA.S3FRDG Special Edition smartwatch

Bij de Samsung Gear S3 Frontier BT Dark Grey SA.S3FRDG Special Edition valt direct de stoere zwarte kleur op. Deze speciale zwarte PVD coating geeft deze smartwatch de uitstraling van een gewoon horloge, maar dan met alle geweldige functies van een smartwatch. Want wist u dat op deze smartwatches oneindig veel apps kunnen worden gezet? Zo kunt u direct het laatste nieuws op NU.nl lezen, of kijken wat voor weer het wordt via de app van buienradar. Ook kunt u uw favoriete muziek afspelen met dit horloge via Spotify.

Gear S3 Classic BT Silver SA.S3CLSL Special Edition

De Samsung Gear S3 Classic BT Silver SA.S3CLSL Special Edition smartwatch straalt echt klasse uit. Dit komt niet in de laatste plaats door de massieve edelstalen band, die natuurlijk perfect kan worden aangepast aan de maat van uw pols. Deze smartwatches van Samsung zijn prima te gebruiken als maatje tijdens de training. Zo meet het horloge de hartslag en alle activiteiten zoals stappen, traptreden, snelheid en afstand. Het mooie van dit model, is dat het horloge deze metingen automatisch doet. Zodra u in beweging komt, gaat het horloge namelijk al registreren wat u doet! En wist u al dat u met deze smartwatches zelfs kunt bellen via een ingebouwde microfoon en luidspreker?

Samsung Gear S3 smartwatch online kopen

Uw favoriete Samsung Gear S3 smartwatch koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges.nl. U heeft uw horloge al snel in huis als u het koopt bij ons. Al onze Samsung Gear S3 smartwatches zijn uit voorraad leverbaar. Wij verzenden het horloge namelijk dezelfde dag nog als u het koopt op werkdagen voor 22:30, en dat volledige gratis. Daarnaast pakken we het horloge ook in als het een cadeautje is. U kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Ook bent u van harte welkom om het horloge af te komen halen in onze showroom in Kampen. Mocht het horloge toch niet bevallen, dan kunt u het bij ons binnen 30 dagen gratis retourneren.