Valentijnsdag is natuurlijk de ideale dag om een schitterend Michael Kors horloge te krijgen! En dan bedoel ik schitterend in de zin van erg mooi, maar ook letterlijk schitterend. Vanwege de gebruikte kleuren en materialen hebben alle Michael Kors horloges een shiny uitstraling, wat tevens erg luxe oogt. Dus geef uw geliefde een duidelijke hint naar een bepaald horloge, en misschien heeft u dit jaar geluk en kunt u zelf snel uw ideale horloge om uw pols hebben!

Michael Kors horloge goud

Binnen de Michael Kors dameshorloge collectie is goud een overheersende kleur. Logisch ook, want als er iets is dat luxe en kwaliteit uitstraalt, dan is het wel de kleur goud. In de nieuwe voorjaarscollectie zijn ook weer enkele nieuwe goudkleurige Michael Kors horloges opgenomen, zoals bijvoorbeeld het Portia horloge MK3844. Dit horloge heeft eigenlijk alles wat een horloge van dit merk moet hebben. Dan doel ik niet alleen op de gouden kleur, maar ook op de Milanese band en de met steentjes ingelegde wijzerplaat. Wie wil dit model nou niet cadeau krijgen?

Michael Kors horloge voor mannen

Aan de Michael Kors herenhorloges zijn er ook weer enkele kwalitatieve uurwerken toegevoegd. Waar de dameshorloges erg trendy zijn, ligt de nadruk bij de horloges voor mannen van Michael Kors op sportief. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de wijzerplaat, waar vaak een chronograaf op terug te vinden is. Het horloge MK8598 uit de Grayson collectie heeft dit ook, en de blauwe wijzerplaat wordt extra benadrukt door de rosékleurige rand er om heen. Voor dames is dit het ideale cadeau om aan hun partner te geven!

Michael Kors horloge online kopen

Met een horloge van Michael Kors haalt u dus het ideale cadeau in huis. Wist u dat u bij ons tijdens het bestellen kunt aanvinken dat u het horloge leuk ingepakt thuis wilt laten bezorgen? Dat scheelt weer gedoe met inpakpapier. De verzending is gratis, en we zenden bij horloges met een stalen band een gratis tool mee om deze zelf op maat te maken. U bent natuurlijk ook van harte welkom om het horloge te komen bekijken in onze showroom in Kampen.