Max Verstappen, wat een held! Hij weet ons elke keer weer te verrassen met prachtige prestaties. Voor een echte autofan is er toch wel één type horloge dat niet mag ontbreken in het horlogekistje! Dat is natuurlijk een Scuderia Ferrari horloge. Met een Ferrari horloge komt u helemaal in de sportieve stemming. De keuze is reuze! Neem snel een kijkje in onze webshop.

Het racecirquit in één horloge

De collectie van Scuderia Ferrari is enkel gemaakt voor mannen. De gehele collectie is geïnspireerd op de bekende Formule 1 raceauto’s. Zo zijn de kleuren rood, geel en zwart goed vertegenwoordigd en vooral niet te missen. De designs van de unieke horloges gaan verder dan simpelweg de kleuren van het racecirquit. De horlogeband van rubber wordt goed gecombineerd met een wijzerplaat van carbon. Ook het bekende ruitjes patroon vindt u veel terug in de wijzerplaten. Daarnaast is het chronograaf in de wijzerplaat geïnspireerd op de meters in het dashboard. Het gehele racecirquit vindt u terug in één horloge, gaaf toch?

Makkelijk retourneren en ruilen bij Horlogeloods!

Bij Horlogeloods vinden wij een goede service heel belangrijk! Dit is ook precies de reden dat u bij ons het gekochte Ferrari horloge tot 30 dagen terug kan sturen. Dat gaat ook nog eens heel eenvoudig. Download het retour/ruilformulier via onze website. Vul uw gegevens in en geef aan waarom u het product terug stuurt. Vul de gehele rechterkolom in als u het product graag wilt ruilen. Vragen? Bel eventjes met onze klantenservice via 038 - 33 33 632.