In 2012 kwamen de Seiko Astron GPS Solar horloges op de markt, en deze zijn sindsdien niet meer weg te denken binnen de toch al uitgebreide collectie horloges van Horlogeloods. Niet in de laatste plaats vanwege de exclusieve techniek die in deze horloges tentoongespreid wordt. Extra uniek is dat deze techniek volledig draait op solar technologie, oftewel, het wordt opgeladen door iddel van licht, zodat u geen batterijtje meer nodig heeft. Bekijk direct de exclusieve Seiko Astron horloges!

Uniek GPS uurwerk in een Astron horloge

Het Astron herenhorloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zichzelf instellen op de juiste tijdzone zodat de juiste lokale tijd wordt weergegeven. Op de wijzerplaat geeft het GPS-signaal aan of het horloge verbinding heeft met het wereldwijde GPS netwerk. Voor het instellen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Als het Astron horloge volledig is opgeladen maakt het horloge tevens eenmaal per dag satellietverbinding met eenn satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het horloge zeer accuraat en heeft het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar! Deze ingebouwde micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.

Astron GPS techniek aangedreven door solar uurwerk

Seiko Astron GPS Solar maakt gebruik van een extreem efficiënte solar cel die in staat is om uit alle soorten licht, dus niet alleen zonlicht, energie te halen. Deze energie wordt opgeslagen in een zeer kleine oplaadbare batterij die vele malen langer meegaat dan de gebruikelijke batterijen. Het uurwerk wordt tevens beschermd tegen overladen. Met een van deze horloges haalt u dus een uniek model in huis. Seiko brengt eens in de zoveel tijd ook nog eens Limited Astron horloges op de markt. Ook deze zijn altijd te verkrijgen bij Horlogeloods. Omdat de oplage beperkt is moet u er wel snel bij zijn, want op=op. Naast de Astron horloges heeft het merk natuurlijk nog meer Seiko horloges met een solar uurwerk. Deze vindt u natuurlijk ook in onze webshop.

Seiko Astron GPS horloge online kopen

Uw favoriete GPS Solar Seiko Astron koopt u veilig en eenvoudig online bij Horlogeloods.nl. Alle Astron horloges waarbij op voorraad staat vermeldt zijn dan ook direct leverbaar. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt hij nog dezelfde dag gratis verzonden. Is het horloge een cadeau? Dan pakken wij hem feestelijk voor u in. Wilt u een dusdanig bedrag liever niet uitgeven via een webshop, of heeft u het horloge graag even om uw pols voordat u tot aankopen overgaat? Dan bent u hiervoor van harte welkom in onze showroom in Kampen. Tevens krijgt u van ons de tip om de sale in de gaten te houden. Want bij elke nieuwe collectie wordt er ruimte gemaakt voor deze modellen, zodat er een flink aantal Seiko horloges in de sale belandt. Hier kunt u een Seiko horloge kopen met 30% korting!