Van de Seiko Astron horloges worden elk jaar enkele gelimiteerde modellen uitgebracht. Wereldhorloges is uiteraard ook een van de gelukkigen die een van deze fraaie horloges kan aanbieden. Dit jaar is dat een model die speciaal voor Novak Djokovic geproduceerd is, de Seiko Astron SSE174J1. Naast dit model is de volledige collectie Seiko Astron horloges natuurlijk ook nog gewoon verkrijgbaar op Wereldhorloges.nl!

Seiko Astron Novak Djokovic Limited Edition horloge 2018

Zoals gezegd is dat dit jaar de SSE174J1. Dit horloge heeft als unieke eigenschap dat het scoresysteem van de tennissport wordt weergeven op de wijzerplaat bij de minutenmarkeringen. Ook is er een ster terug te vinden op de wijzerplaat, die symbool staat voor het feit dat Djokovic één van de acht tennissers is die ooit een Career Grand Slam wist te behalen. Op de bezel van het horloge zijn de Grand Slam steden terug te vinden, waar hij zijn titels heeft weten te behalen. Het horloge is voorzien van een superharde zwarte coating, die niet zal vervagen of slijten. Het horloge is in beperkte oplage van 1500 stuks verkrijgbaar en wordt in september 2018 verwacht..

Seiko Astron horloges met GPS

De Seiko Astron herenhorloges zijn uitgerust met GPS. Dat is vooral voor zakenmannen die de hele wereld over reizen dé uitkomst. Want als u uit het vliegtuig stapt na een lange reis, past het horloge direct de tijd aan naar de juiste tijdzone. Zo weet u zeker dat u altijd op tijd bent. Bent u toch op zoek naar een ander horloge van Seiko, bekijkt u dan de automatische Seiko Presage horloges met klassieke uitstraling eens. En bent u sportief aangelegd en houdt u van extreme sporten zoals bijvoorbeeld duiken? Dan moet u de Seiko Prospex horloges zeker niet overslaan!

Seiko Astron horloge Limited Edition online kopen

Bevalt dit Limited Edition horloge van Seiko Astron u wel, en wilt u er van verzekerd zijn dat u een van de gelukkigen bent die dit model weet te bemachtigen? Wacht dan niet langer en bestel of reserveer dit model. Ook de rest van de collectie is natuurlijk gewoon te bestellen. Twijfelt u nog over de aankoop, omdat deze luxe horloges een behoorlijk prijskaartje hebben? Bekijkt u dan eens de optie gespreid betalen met Capayable. U kunt het horloge dan in drie termijnen betalen, zonder dat u hier extra rente over hoeft te betalen. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom om deze fraaie collectie te komen bekijken.