Op Horlogeloods shopt u de mooiste horloges van Seiko. Bij Seiko vindt u werkelijk alles! Van Solar wijzerplaten, die lichtbronnen in elektrische energie omzetten, tot de quartz technologie voor een uiterst precieze tijdmeting. Pfoe, een heleboel wetenschap in een Seiko horloge dus!

Seiko horloges duurzaam en zuinig

Bent u een strijder voor het milieu? Ga dan voor een Seiko Kinetic horloge! Seiko was zijn tijd ver vooruit, want deze Seiko horloges bestaan al jaren! Kinetic is een technologie die de bewegingen van de arm, van de drager, weet om te zetten in bruikbare energie. Deze energie wordt opgeslagen in een piepklein (kwikvrij) batterijtje. Deze batterij gaat uiteraard vele malen langer mee dan de gebruikelijke batterij. Do we need to say more?

Terug in de tijd met de Seiko duikershorloge

In 1965 introduceerde Seiko zijn eerste Diver’s watch en inmiddels bestaan de duikershorloges alweer 50 jaar! In de voor horlogemakers arena heeft Seiko de langste lijst als het gaat om innovatie. Wij zijn trots u te mogen melden dat wij officiële dealer zijn van Seiko horloges en daardoor hebben wij altijd een grote collectie Seiko heren -en dameshorloges op voorraad.

Shop Seiko horloges op Horlogeloods

Het is lastig kiezen uit een grote collectie van unieke en prachtige horloges. Op Horlogeloods.nl heeft u een mooi overzicht van alle Seiko horloges. Shop uw favoriete Seiko horloge op werkdagen voor 20.30 uur en wij verzenden hem diezelfde dag nog! Koopt u uw horloge liever niet online? Geen probleem! Kom langs in onze winkel in Kampen. Wij helpen u graag verder met het uitzoeken van een mooi en passend horloge.