Als je het hebt over horloges dan praat je over Seiko en als je praat over Seiko, dan gaat het over horloges. Seiko ademt horloges en wij kunnen er niet omheen dat de kwaliteit en de innovativiteit zeer indrukwekkend zijn. Ben je benieuwd naar de Seiko Premier horloges? Lees snel verder en laat je verrassen.

Seiko Premier horloge: the dress collection

De Seiko Premier horloges staan ook wel bekend als ‘the dress collection’, wat aangeeft dat dit de collectie is met nette horloges van Seiko. De Seiko Premier horloges zeer stijlvol (zoals altijd eigenlijk) en ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. De nieuwe najaarscollectie van Seiko Premier staat op Horlogeloods, neem snel een kijkje op onze website.

Die goede ouwe tijd

Seiko slaagde er in 1969 als eerst in om het schatten van de tijd om te zetten naar pure wetenschap. ‘die goeie ouwe tijd’ zoals dat ook wel zeggen. De kleine klokjes met de Quatz technologie zijn te herkennen aan de drie mini klokjes op de wijzerplaat.

Koop uw Seiko Premier horloge

Uw horloge bestelt u gemakkelijk in onze webwinkel. Kies uw Seiko Premier horloge en leg het product in uw winkelmandje. Bij Horlogeloods pakken wij cadeau’tjes graag voor u in. Deze dienst is uiteraard zonder extra kosten. Kies tijdens het bestelproces voor de inpakoptie en verras je vriend(in) of geliefde met een Seiko premier horloge. Vandaag voor 20.30 uur besteld, is vandaag nog verzonden. Waar wacht je nog op?