De automatische Seiko Presage horloges zijn een klasse apart. Het bekende horlogemerk Seiko kent dan ook al een lange geschiedenis. Meer dan 100 jaar geleden werd het eerste polshorloge door hen geproduceerd en legde daarmee de basis onder een inmiddels erg succesvol horlogemerk. De Seiko Presage collectie is nog niet zo oud, maar is een fantastische toevoeging op de toch al indrukwekkende collectie. Ook de speciale Limited Editions zijn een absolute aanrader.

Seiko Presage Cocktail Time power reserve

Op de nieuwe modellen binnen deze fraaie collectie automatische horloges, zit een power reserve indicator. Oftewel, u kunt van de wijzerplaat aflezen hoeveel reserve het horloge nog heeft voordat het stil gaat staan. Bij normaal gebruik heeft het horloge natuurlijk meer dan genoeg energie om goed door te blijven lopen, maar als u het horloge alleen bij speciale gelegenheden draagt, is het handig dat u het op deze manier in de gaten kunt houden. Zo komt het klokje nooit stil te staan.

Het Seiko Presage Blue Enamel horloge

Wat een uniek horloge is dit! Deze nieuwe creatie van Seiko Presage is geïnspireerd op de lucht 's nachts en de fascinatie van Japan voor de maan. Dit komt tot uitdrukking in de combinatie van een mechanische uurwerk en Japans vakmanschap in de vorm van glazuur (enamel), voor de eerste keer uitgedrukt in een fraaie blauwe wijzerplaat. De maansikkel aan de achterkant van de secondewijzer beweegt elegant over de blauwe wijzerplaat, net zoals de maan over de nachtelijke hemel beweegt in de hoge bergen van Japan. Het horloge is in beperkte oplage geproduceerd, dus wees er snel bij!

Horloges van Seiko Presage online kopen

Heeft u als man zijnde kunnen kiezen uit de Seiko Presage herenhorloges? Of bent u als vrouw toe aan een nieuw elegant horloge met een automatisch uurwerk, en heeft u besloten om een van de Seiko Presage dameshorloges aan te schaffen? Wacht dan niet langer, want als u uw bestelling op werkdagen voor 17:00 plaatst zorgen wij ervoor dat het horloge dezelfde dag wordt verzonden. Wij verzenden het horloge gratis, en indien gewenst op een ander adres zoals uw werk of een PostNL afhaalpunt. Ook bent u bij ons in de showroom van harte welkom om dit horloge te komen bekijken, betalen, en direct mee te nemen!